GMY'nin önünüze bir cv bıraktığını ve eleman arıyordun bununla bir görüş bakalım dediğini düşünün cv eski sevgilinize ait. Yeterliliğinden, işi yapabileceğinden ve karakterinden zerre şüphem yok ama görüşmeye çağırırsam gelip sen benimle dalga mı geçiyorsun diyebilir. Hiç çağırmasam bu sefer de işle özel hayatı karıştırmış mı olurum? Ve bu gmy üç gün sonra ne yaptın o cv yi derse adama ne diyebilirim? Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum.




 

Duyuru nick uyumu.
Çağırma.

kaledekiyalnizlik

Ben olsam GMY'ye durumu bildirirdim. "özel sebeplerden dolayı benim görüşme yapmamın etik olmayacağını" bildirirdim. düşünceniz fikriniz ne olursa olsun bence kararınız objektif olmayacaktır.

s man chen

w2d +1
özel durumu karıştırırsan "ay siz neciydiniz yoksa şey mi aaaayy" tepkisi kaçınılmaz.

kargn

s man chen +1

ekyil

ekyil +1

pilav

cok acik ve net bir sekilde @s man chen+1

aynadakiyabanci

görüşmeyi sen yapma +1

ergenpezeveng

görüşmeyi sen yap, ama şurda i2.kym-cdn.com

confessions of an adman

karşında çalışırken bir tarafın kamaşmayacaksa çağırırsın. görüşmede sen benle dalga mı geçiyorsun diyemez iş veren durumundasın sonunda.

cenkertem.afc

bence üstünle "etik olmaz" konuşmasını yap ama sevgili olduğunu söyleme, "bir tanıdığım" şeklinde konuş. özel sebepler dersen hepten magazinsel bir durum yaratırsın. bence tanıdığım demen yeterli, etikliği bozan şey sadece gönül ilişkisi olacak diye bir şey yok. çünkü kadın tarafı hanginiz bilemiyorum ama bu memlekette kadınlar böyle şeylere mevzu olduklarında bile ayrımcılığa maruz kalabiliyorlar.

kül

Cevap veren herkese teşekkürler, konu çözüldü: Özel telefonumdan kendisini arayıp, cv sinin geldiğini, kendisiyle görüşmek istediğimizi ancak gelirse benimle görüşeceğini ve çalışırsa benimle çalışacağını belirttim açıkça, birlikte çalışmanın ikimiz içinde zor olacağını söyleyip ben gelmeyeyim dedi. Ben de GMY'ye gidip bu cv yi bizim departmanda değerlendiremeyeceğiz, önceden kendisini tanıyorum dedim, adam anladı yüksek ihtimalle ama üstelemedi, tamam başkasını buluruz dedi. Sonuç budur.

koynundakiyilan

soru sorduktan sonra güncelleme yapan duyurucular artsin.

öte yandan evet, iyi olmus. her ne kadar uyumlu olursaniz olun, sorun yaratmayacak olursaniz olun, bunun duyulmasi ögrenilmesi sonradan tatsizlik yaratabilirdi dahi. iyi hamle temiz hamle.

aynadakiyabanci
1

mobil görünümden çık