[q]
(3) 

hukukcuysan gel

gunes123 #1020943
Merhaba,

Abimin bi davasi var, sonuclanmisti ve karsi tarafa hapis cezasi verilmis, bir daha suc isleyene kadar ertelemisti. Sahis Yargitay a basvurdu ve simdi davanin yeniden gorulmesine karar verilmis.Ancak, abimin herhangi bir adresine, davanin yeniden gorulmesine karar verildigi seklinde bir bilgi gelmedi.Bugun telefonla bir polis aradi, ilk gorusmeye gelmediniz, pazartesi yeniden goruluyor, gelmelisiniz diye, cuma ogleden sonra.Avukat tutmak, yeni suclamalarin icerigini ogrenebilmek icin bile zamani yok, sanirim 3 jkez bildirimden sonra katilmazsa polis zoru kullaniliyor.Abim, yeni davanin icerigi, mahkeme gunu vs bilgisi almadan, nasil davaya katilmamis sayilir? Polis postada kaybolmustur vs diye komik aciklamalar yapmis.

Abim bu durumda sorumlu tutulamaz degil mi?Tesekkurler, saygilarimla

 

mantık arama bu işlerde, tutarlar sorumlu.

bobinhoo

eski ev adresi falan var mı abinizin. Annesi farklı işlerde çalışan avukat arkadaşlar kendilerini ve müvekkilerini haklı çıkarabilmek için eski adrese postalama yoluna gidebiliyor. Başıma geldi oradan biliyorum. Sorumlu da tutuluyor.

unique hint kumasi

İlk sefer zorla getirme kararı veriliyor. İkincisinde yakalama çıkabiliyor. Avukat olsa da ilk celse dinlemek ister hakim.

faredenkorkankedi
1

mobil görünümden çık