geçen arkadaşım aralıkta firmaların yıllık kotasını doldurmak için indirim yaptığını falan söylemişti, var mıdır böyle bir şey?




 

Hemen hemen her sene olur bu tarz indirimler. Ve hatta neredeyse -Mercedes dahil- tüm firmalar bu tarz indirimlere gider. Yalnız 2015 için konuşacak olursak, 2015 Aralık ayında 2015 model arabalar için geçerli olur bu indirimler. Yeni araba alacak olanlar için mantıklı bir seçim olabilir.

gonion

Aralıkta düşebilir artık model eskiyor ocakta biraz daha düşer

hayatbirfilm_basroldesensin

indirim olöasa bile beleşe ek donanım verirler. bayi bayi git bilgi al. sadece broşüre bakma. güle güle kullan :)

ergenpezeveng

Böyle birşey var ama Aralık ayı geç.İndirimler Kasım ortası başlıyor.

turkuaz

iki sene önce ben de kasım sonunda aldım sıfır araba. ondan öncesinde de yaklaşık bi sene takip ettim üreticileri. yıl sonunda mutlaka taksit kampanyası, indirim vs oluyor.

rencber

kasım-aralık ilk haftası biter stoklar.2015 modeller içindir indirimler.

jamswety

kasım ve aralıkta hem araç ucuzlar, hem 2015 model arabaları bayiler bitirmek ister. Hem de MTV'yi Ocak - Haziran dönemi için ödeyeceklerinden aracı aldıktan sonra 6 ay vergi ödemezsin. Tabi aracını 1 Ocak'ta kullanmaya başlamayı kabul ediyorsan. 2015 Aralık'ta trafik sigortası yaptırman da sanırım 2016'da zamlı trafik sigortası yaptırmaya göre daha uygun oluyor.

siradisi00

geçen sene bu fikirle aralığın son haftası araba almaya niyetlendim ve bayileri aradım. yaklaşık 3000 liraya yakın karım oldu.
tek bir dezavantajı var o da: aracı o bayiden teslim almak o kadar.
türkiyenin neresinden araba alırsan al, ikametgahın nerede ise o ilin plakası çıkmakta. yani kaybın diye bir şey söz konusu değil.
tavsiye ederim.

tanjant
1

mobil görünümden çık