[q]
(9) 

Booking.com

april12th #1019864
Booking.com güvenilir bir site mi sizce?

Rezervasyon için kredi kartı numarası istiyorlar ama ödemeyi gidince yapacağım, bu siteyi kullanıp sorun yaşayan oldu mu?


 

olmadı

cekilmis gayfe

Güvenilir bir site ama bazen otelin kendisinin sitesinde rezervasyon daha ucuz olabiliyor nedense. Tam tersi olması gerekirken. Onu bir kontrol edin derim ben.

innerbliss

booking.com bir cok ulkede faaliyet gosteren buyuk bir sirket. ebay gibi dusun.
sirketten kaynakli bir guvenlik sorunu yasama ihtimalin oldukca dusuk.

perkele

yıllardır kullanıyorum hiç problem yaşamadım tavsiye ederim .

devilone

sorun olmaz ama sanal kart numaranı vermeni tavsiye ederim, olası bir rezervasyon değişikliğinde izinsiz para çekebiliyorlar.

tolga asp

oteller %15 komisyon veriyor buraya. otelin kendisinden de fiyat alın.

kumulatifvergimatrahi

eger rezervasyon yapacagin otel büyük bir otel degilse otelin kendisinden rezervasyon yapmak yerine, daha pahali olsa bile booking.com dan yapmani tavsiye ederim. Eger otel nedensiz yere rezervasyonunu iptal ederse, ya da kredi karti bilgilerini calarsa hakkini araman zor olur. ama booking.com üzerinden yaptigini islemlerde bu site ara bulucu oluyor ve genellikle otelin degil ziyaretcinin tarafini tutuyor.

emrahday

Hyatt Otel'in Long Islanda'ki şubesi Hotel ama bilmiyorum tabi, daha önce tecrübe ettiğim şeyler değil bunlar.
Teşekkür ederim arkadaşlar, otelin kendi sitesinden de fiyat aldım siz söyleyince ama aynı fiyatı verdi. Hatta groupona falan da baktım :)

april12th

bu arada, benim siteden rezervasyon yaparsanız ben de ufak bi komisyon alıyorum, hani bi sözlükçüye de faydam olsun derseniz. :) www.taylandgezi.com

gezgin rocker
1

mobil görünümden çık