merhaba minicik fanusta yaşamaya çalışan komşunun japon balığını çocuklarının elinden kurtardım. depomda duran akvaryumu iyice temizledim, aceleye geldiği için filtre veya hava motoru yok şimdilik, balıksa tüm gün geziyordu ama son 1 saattir suyun yukarısında "flip flop" yapıyor.. malesef balığın aç kaldığını düşündüğüm ve pek bilemediğim için 9-10 tane kadar yem tanesi attım, şimdi fena üzüldüm 3 tane max atılması gerekiyormuş bir öğünde. nesi vardır yahu, harbi kötü hissediyorum. kabız falan mı olmuştur acaba? ne yapılır?




 

Kahretsin, hayır malesef tertemiz suya koydum.. Temizlik malzemeleri konusunda epey hassasım, kesinlikle çıktığına eminim. Çok kirli fanustan tertemiz bir akvaryuma yanlış geçiş yaptım diye bir cana kıymak istemiyorum. Ne kadar süre yem vermemeliyim? Ve ıspanak/bezelye haşlamasını öneriyorlar internette, sizce yapmalı mıyım?

herseysoyledigimgibioldu

tamamdır çok teşekkür ettim, şimdi dinlenmiş suyla değiştirdim, ayrıca yarın bir petshop'a gidip olabildiğince detaylı halledeceğim konuyu. tekrar teşekkür ederim herkese.

herseysoyledigimgibioldu

En iyisi balik almayin. Baliklar labda uretilen genetigi degistirilmis baliklar.

Traveller

Çocuklardayken daha sağlammış vesselam:). YA oksijensiz ya da amonyağı böğrüne böğrüne yemiş ölecek yavrucak.

pshasha

arkadaşlar balık düzeldi, hiçbir sorunu yok. ince kum da ekledim. şuan çok güzel yüzüyor, ayrıca çocuklardayken hayatta kalmaya çalışıyordu, şimdiyse yaşıyor, haber vereyim dedim:)

herseysoyledigimgibioldu
1

mobil görünümden çık