Selam dostlar, benim velet kendisi 18 aylık. Burnumu yalarken ara ara ısırıyor. Valla merak ediyorum sebebini. Öyle acımıyor fakat bu aralar çok yapmaya başladı.




 

burnunuzun tadını seviyor demek ki?

makarnavodka

olur ya, kulağı da ısırır mesela.

kedilerle ilgili hususlarda 'sebep' aranmaz, canı ne isterse ve ne zaman isterse, onu ve o zaman yapar. anlamak bize düşmez:)

tedirginlik hucresi

kediler disleri kasinirken bir de oyun olsun diye isirirlar. iki kosulda da cozum ayni, isirma oyuncaklari. alin bir oyuncak, isirsin dursun. sizi isirinca onu odullendirmeyin, aliskanlik yapmasin. buyuyunce de isirir oyun olsun diye onune geleni. hos degil.

kurbanlik koyun

ısırıp, kafasını da hafifçe iki yana sallıyor di mi sanki koparmak ister gibi. Tipik kedi davranışı işte, başka bir açıklaması yok.

innerbliss

bizimki de yapıyor. hadi temizledim git şimdi bile diyor olabilir yani. kedi bu sonuçta

argent dawn

Ben 2 farkli isirik gozlemledim, birincisi oyle mirlarken veya elimi kolumu yalarken minik bi isirik, bunu pozitif yorumluyorum, kacmiyor, napiyorduysa yapmaya devam ediyor.
Digeri gene yukardaki gibi bi durumdan sonra, veya sikilip gitmek istedigini haber verdigi zamanki isirik, once kisa surer, buraya kadar sorun yoktur, ama kedi "OHA ICGUDULERIMI HATIRLADIM" diye dusunup, gozlerinde o haylazligin parladigi, kulaklari arkaya yatirdigi an can yakmaya basliyor(rahat birakinca isirmayi birakip arazi olur). Bu negatif olan, ama anlasilabilir.

common of demons
1

mobil görünümden çık