9 kg'dan az kapasitesi olmayan, bütçemizi yırtarcasına zorlamayacak (max 1500 civarı olur heralde) çamaşır makinası lazım zamaat.

bu merette neye nasıl dikkat edeceğimi de kestiremiyorum onunçün her türlü tavşiyeye açığım.

thx.kib.optm.bye.

 

@krem peynir,

ya valla onu ben demiyorum da bizim evde fabrika işletir gibi sürekli bir çalışma hali olduğu için valide öyle istiyor diyelim.

bir de samsung'tan telefon alalım ama beyaz eşya da alalım mı o konuda tereddüt geçiriyorum bazen. malum her kafadan bir ses çıkıyor. ama buradan gelen olumlu referansı yazdık madem memnunsunuz.

teşekkürler :)

kuul

samsung iyidir. ben de ön yargıyla ama yarı fiyatına düşmüş diye aldım, ondan beri annem ve ablam dahil herkese samsung çamaşır makinesi aldırıyorum. diğer beyaz eşyalarını bilmem ama çamaşırda iyi gibi.

lancelot du lac

bende 2008 model bir samsung var, yüksek devir ve yüksek ısıda yıkama yapınca afedersiniz atlet ve boxer'larıma 2mm çaplı onlarca delik açtı meret. tavsiye etmiyorum.

ek: kazanı inceleyip sorun bulamadılar ve garantiye sokmadılar. incelemek derken, biraz pamuk alıp kazanın içinde gezdirdi, bakın takılmıyor demek ki sorun yok dedi ve tüm delik çamaşırları bizim yaptığımızı ima edip gitti.

screamshot

vestel aldık yeni. kurutmalı. valla kışın özellikle hayat kurtarıcı bir makine. kesinlikle tavsiye ediyorum.

kakao

Hoover WDYN 9646 bu makineye bakabilirsin...

catamenia
1

mobil görünümden çık