[q]
(8) 

Haftasonu Amasya

kumlupara #1017721
İki mühendis Sinop'tan haftasonu için Amasya'ya gezmeye gidiyoruz. nerede ne yiyelim? nerede gezelim? akşama nerede oturup yeni insanlar tanıyalım gerekirse?




 

yalnız iyiki mühendissiniz. mühendis olmasanız ağzınız kapanır, yemek yiyemezdiniz.

hpkhga

Mühendislere özel bir restoran vardı ama adını hatırlayamadım. Google'a yazsanız kesin çıkar.

otonom

Valiliği arayın. Vali, kaymakam, belediye başkanı ve emniyet müdürü mühendisleri şehrin girişinden alıp tüm ören yerlerini, en lüks mekanları falan gezdiriyor. Hatta benden duymuş olma ama isteğe bağlı olarak eskort hizmeti de sağlanıyormuş ama o yüksek mühendislere özel olabilir.

dinsiz adam

Yahu ne kadar sıkıntılı tiplere denk gelmiş bu duyuru, adamlar az kalsın dövecekler.
Size ne kardeşim adam mesleğini de belirtmiş, belli ki iş için sinoptalar, gelmişken de amasya'yı görmek istiyorlar. Delirmenin alemi yok.

Amasya'da Amasya Müzesi(mumyaları ilginçtir) ve Bimarhane'yi gezebilirsiniz. Yemek için bir şey diyemeceğim, maceracı'nın amasya bölümlerine bakıp bir şeyler bulabilirsiniz :)

aylakadam

yeşilırmak kıyısında simre otel var biz çok memnun kalmıştık. Butik otellerin birinde kalın. Akşam da alikaya restorana gidin taksiyle 5 tl idi sanırım. Biz oradan otele gelip uyumuştuk night club falan var mıdır bilmiyorum. nehir kıyısında pastaneler var. tarihi hastaneyi görün şehzadeler müzesine gitmeyin çok kolpa bi yer.

aida bardak

İki mühendis o la la.Bize gelin tanışalım yeni insan olaraktan:)

ladybug

vay arkadaş taşşağa sarmışsınız. iyi ki bişey yazdık. ibnesiniz olum :)

kumlupara

Amele birliği misafirhanesi var. Amasra'da var mı bilmem ama Ankara'da var. Madem mühendissiniz, oraya da gidin mutlaka :)

eksi sozluk e bir daha geldim
1

mobil görünümden çık