Arkadaşlar 3 gün önce motosikletle giderken bir araç bana çarptı. Ben yaya yolundan yaya gibi yeşil ışıkta geçip karşı yola geçecektim. Işığa baktım araçlara kırmızı yanıyordu.
Neyse başladım gitmeye ve tam yolun bitişine gelmişken sol tarafımda bir beyazlık hissettim ve oldukça hızlı bir araç soldan bana çarptı, trafik ışıklarının üstüne kadar yükselip aşağı düştüm. Sol bacağım kırık yatıyorum şuan.

Burada kaza sonrası sürücü yanıma geldi. Kendisin yeşilde geçtiğini söyledi. Hata bende gibi görünüyordu ama bende yeşilde geçtiğimi gördüm. Neyse ambulans geldi araçların plakalarını aldı ben acile gittim. Acilde bir polis ufaktan ifade aldı taburcu olunca karakola gel dedi. Alçıya alındı ayak bide o halde karakolda ifade verdim.

Ama ordaki polisler diğer aracın plakasını bilmiyordu. Ben olay yerinden ayrılınca bu kişi de telini bırakıp ayrılmış.

Şİmdi burada benim motorun masrafını karşı tarafın sigortası öder mi? Eğer ki kişi yeşilde geçmiş ise ?

 

öncelik ile çok geçmiş olsun dostum allah daha beterinden korusun.
sel bir bilgim yok ama kişisel görüşüm yaya yolundan araç ile geçtiğin için hatalı sen gibi geldi bana ve hatalı olanın hasarını sigorta ödemez.

predecessor

ortada kamera yoksa zaten kim yeşilde geçti muhabbetinden bir şey çıkmaz. yaya geçidinden giden bir motosikletli olarak tamamen suç sende bu durumda. karşı tarafın sigortası zırnık vermez sana.

bobinhoo
1

mobil görünümden çık