
eğlenceli tasarım ürünlerinden alabilirsin buldumbuldum tarzında olanlardan.


Tuz lampasi.


Buldumbuldum tarzı ürünleri zıpır buluyor, beğenmiyor. Klasik ve ciddi şeyleri seven bir insan. Ziyagil sülalesinden birine hediye alıyormuşum gibi canlandırılabilir.


Ben, böyle durumlarda bütçeme göre; nevresim, pijama, panduf seçeneklerinden birini seçiyorum. Her zaman, herkesin yenisine ihtiyacı vardır gibi geliyor.


plak al


Bu yeni moda sukulent veya teraryum setlerinden alabilirsiniz, misalen www.casaverdeflower.com (siteyi bilmiyorum, örnek olarak verdim). Ya da Zet.com'da da bulabilirsiniz.


Ben en çok ilgi alanlarıma yönelik hediye geldiğinde mutlu oluyorum. Kahve sehpası için bir kitap hem dekoratif, hem de kişisel olur. Mesela fotoğrafa ilgisi varsa şu (ben kendime almıştım) bence çok güzel hediye olur: www.google.com
Edit: Remzi Kitabevi'nden almıştım.


Matruşka al :)


www.bikutumutluluk.com
hayır kendileriyle bi alakam yok. ama sizin arkadaşa böyle bir hediye uygun olur diye düşündüm. sürprizli.
ya da açık bir uçak bileti.


Yeni şeyler öğrenmeye ve denemeye istekli birisiyse eğer, istediği zaman kullanabileceği (böylelikle kısıtlamamış oluruz) bir kurs alınıp hediye edilebilir. Örneğin 3 saatlik suşi yapım kursu ya da 3-4 haftalık ahşap işleme dersi.
Bizde pek yok ama İstanbul'da bu tarz imkanların daha fazla olduğunu tahmin ediyorum :)
