duyuru sakinleri bir sorum/sorunum var.özetlemeye çalışacağım ;

186 boyum var 76 kiloyum ( 1 kilo almışım ) ve en az 4 kilo daha almak istiyorum , hem ilerde yemeğe dikkat etmezsem kilo verince etkilenmemek için hemde biraz olsun proteinli beslenip kasa çevirmek için.
düzenim şöyle ;
sabah kahvacltısı ; peynir, haşlanmış yumurta , domatessalata, tereyağı+reçel (elimden geldiğince 2'şer tane) , 2-3 bardak çay
öğle ; yemekhane de çorba , yemek , baya bi salata .( bu aralar yeni uygulama olduğu için tam açıklaması ile yazamıyorum )
akşam ; işte iş burda kızışıyor .
gelince -saat 17.30- önceden aldığım bisküvi kek ve yanında süt meyvesuyu atıştırıp 9 a kadar idare ediyorum . ardından 9 da dışarda 3,4 tabak ( çorba,pilav,yemek ; + bazen yoğurt bazen tatlı ) yiyip 20 dk yürüyorum .
bu arada genel olarak 1veya 2 de yatmaya çalışıyorum.
bu program da eksik gedik nedir ? yanlış düşündüğüm noktalar varmıdır ? akşam 9 da yemek akıllıca mı ; zararı olur mu ? önerileriniz neler ?
şimdiden teşekkürler , özet baya bi kısa oldu vesselam :)

 

8 den sonra yemek yememende fayda var uzmanların ve hocamın söylediği bir şey bu.

busuta

besinler vücudda yağ olarak depolanır eğer vücudda anabolik reaksiyon varsa ancak proteinler kllanılır amacın göbek yapmak değilse yağdan uzak dur kas gelistirmek icin vücuduna onceden besin takviyesi yapma spor yaparken de düzenli olarak protein agırlıklı beslen (kesinlikle yağdan uzak dur ) piyasada muhtelif protein tozları var onlaı kullanabilirsin ancak sana tavsiyem dogaldan sasma mesela haslanmıs tavuk yagsız ızagara gibi seylerle beslen

the end of dreams
1

mobil görünümden çık