divxplanetteki tüm altyazıları denedim benim elimdeki sürüme uymadı. bendeki sürümde altyazı 55. saniyede başlıyor indirdiklerimle arasında en yakını 26. saniyede başlayan. yok mu benim indirdiğimle uyumlu altyazısı olan.




 

altyazıyı ileri geri alabiliyorsun..

bs player'da shift+ileri, geri tuşları
km player'da yanlış hatırlamıyorsam ö,ç tuşlarıyla

ayrıca ek bilgi olsun, altyazı uyumu denilen başladığı süre değil, yazıların gösterildiği kare sıklığıdır (tamam çok kötü anlattım ama yapacak bi şi yok. kısaca, fps olayı işte önemli olan)

edit: i see.. çok kızmışsın ama, üzüldüm:( sdlkfjskdl
edit 2: hiçbir çözüm çıkmazsa elde düzelteceksin gibi duruyor. kopi pest, kopi pest 3-4 saat kadar sürer ama..

dambil

dambil biliyorum ama indirdiğim altyazılar ile benim elimdeki altyazıların kare değeri 23 zaten. ama uymuyor işte birbirine. benim derdim burda başlıyor zaten. fps değerleri aynı olan film ve altyazı uyumsuzluğu. subtitle workshop ile bir yeri düzeltsem öbür taraf kayıyor. yani tam manası ile bir senkron yakalayamıyorum. yani filmin başındaki senkron sorununu düzeltiyorum ama bu defa da 1.24 dakikadaki altyazı uymuyor hızlı gidiyor filan. sonra 1.54 de gelmesi gereken altyazı sesten önce geliyor. subtitle workshopla bile senkron yakalayamadım. onun için elinde buna benzer altyazı olan birisi varda paylaşırsa diye yazdım. ayrıca bilgisayarda değil tvde izlemek istiyorum onun içn senkrona taktım.

sayha
1

mobil görünümden çık