ya basket oynuyorduk bi arkadaş ortadan yardırarak turnikeye geliyordu bütün hızıyla, ben de bacağımı koştuğu yöne doğru uzattım ve geri çektim hemen yani çelme takacakmış gibi yaptım hemen çektim ayağımı (götlük olsun diye hehe). arkadaş da ben çelme takıcam diye tuttu topu o hızla 2-3 adım attı "öeaaah" diyerek. ben elinde topla yürüdü diye "steps" dedim arkadaş "faul" dedi. fiziksel herhangi bir temas yok olayda. nedir bu pozisyon steps mi faul mü?

:):)


 

steps ama etik değil :)

tepedeki psychedelic adam

steps abi.

mestre

faul değil ama hiç centilmence de değil. turnikeye hızla geldiğini görünce önünde sabit durup onu hücum faule zorlayabilirdiniz. o durumda yönünü bile değiştirse hız kaybedeceğinden tekrar topu kazanma şansınızı artırabilirdiniz.

sttc

profesyonelde oynasanız teknik faul çalabilirler ona.

ocanal

ben teknik faulluk bi durum göremedim tabii bu hareketi pismis kelle modunda yaparsaniz ayri onun disinda cok mantikli bi sekilde basta hucum faul yaptirmak adina harekete gecip sonradan vaz gecmis olabilirsiniz böle biseye teknik calindigina hic rastlamadim dedigim sartlardada calinicagini sanmiorum ama sokakta oynadiginizi düsünürsek etik deil o konuda haklilar

berginyonbaenre

faul-teknik faul yok. steps olur.
ama gerek yok bunlara :)

jhan2
1

mobil görünümden çık