selamlar,

geçen seneden ağzı yananlar olmuştu diye hatırlıyorum (ben de dahil olmak üzere), ama yine bu sene de katılmak isteyen çıkar mı acaba diye yoklamak istedim. bunu sorarken geçen senenin çekilişinden memnun kalanlar da olmuştur diye umuyorum tabii...

compumaster geçen sene bunun için bir site kodlayabileceğini söylemişti, belki bu kadar erkenden başlansa çalışılmaya, ortaya güzel bişeyler çıkabilir.

selamlar, sevgiler.

 

bana uyar

etna

Anlasmali olursa bana da uyar. Rastgele olayina giremem.

floydian

istemiyoruz, kod isini de unut bence :D

chaotic good

ben de varım ama kod işine pek inanasım gelmedi.

ron dennis

Bence herkes kendi tanidiklari arasinda yapsin, geçen sene cok problem oldu. Erkek arkadaşıma yilisik yilisik 'abi bu zamana kadar mesaj gondermedim, hediyeni de almadim sebebi de yok' diyemesaj bile geldi. Keza gonderme, hediyeyi alma kismi da problemliydi.


Katilacaklar simdiden bunlari goz onune alsin oyle katilsin diyorum, ben kesinlikle istemem. Insan hevesleniyor, sonra üzülüyor.

fraise

Geçen sene ben hediye almıştım, bana alacak kişi de almış galiba ama göndermemişti. Bak şimdi duyuru açınca aklıma geldi :)

burka

Ben çok tatlı insanlarla tanışıp çok güzel hediyeler aldım. Bence çok keyifli. Bu 2 yıl öncesinin hediye notu mesela hala saklıyorum,
i.hizliresim.com
Bence olsun, keyifli oluyor aksaklıklar olsa da.

tuborg yesili

tanıdıklar arasında yapılsa çok eğlenceli olmaz ki? bence böylesi daha fantastik. 11 senelik sözlükçüyüm, hiç katılmadım bu arada asdfs

reso aga

geçen seneler katıldım. bu sene katılmayacağım.

[silinmiş]

olursa ben varım:)

peggy

varım diyorum.

kakao

Eveeet, isteriiiz! Geçen sene çok keyif aldım.

aychovsky

yaz

basond

Gecen sene aniden ayagimdan ameliyat oldugum icin hediye secmek icin gezemedim ayagimda dikislerle, anneme aldirmistim hediyeyi. O yuzden keyif alamadim, bu sene katilmam.

neferkitty

ben de varım. ben de varım.

hebanon

bana uyar da ben çekiliş fln değil aychovsky'e hediye yollamak istiyorum direkt :D. sağolsun çok yardımcı olmuştu bir konuda.

ambrosia

ben istemiyorum.

sevgiler.

mermize

geçen seneki gibi hediye alacam deyip almayacaklar katılmasınlar lütfen

basond

bir dakika bir dakika.

compumaster bunun icin site kodlayabilecegini mi söyledi? oyalamayin adami, önce mobile cözüm bulsun. hatta asil bunun icin zorlayalim.

portmanto

geçen sene benim için fiyaskoydu. kezbanın biri çıkmıştı ceptelini karalamış kargoda falan.. bi de migrosta satılan 10 TLlik bir müzik albüm cdsi almıştı. cd lan.. cd mi kaldı ?!?!

plastic_angel

Böyle şeyler çok zalakça bence ya. Ben gönlümden kopar sevgimi katarım öbürü sevgisi bonibon şeker beyblade topacıyla gösterir. Çok riskli ve tedirginlik verici benim için.

i ve been mistreated

@tuborg yesili <3
ruj kabını beklerdim de yurtiçinin dandik kağıdını saklayacağını hiç ummamıştım. bi garip oldum görünce. senin el emeği kağıdın ve hiç giymediğim kırmızı iç çamaşırı da benim hatıra kutumda duruyor^^

cikolata selalesi
1

mobil görünümden çık