selamlar,

marangoza ısmarlama, kendi ölçülerinizle ve tasarımınızla mobilya yaptıran var mı aramızda?

normal teknik resmi anlarlar dimi bu amcalar? başka türlü nasıl anlatırım?

hazır mobilya almaktan daha pahalıya gelme ihtimali var mıdır? çok teferruatlı bişey değil yaptıracağım (çalışma masası)

bir de İstanbul Anadolu yakasında memnun kaldığınız marangoz var ise bilgilerine de talip olabilirim.

şimdiden teşekkürler, idare eder pazartesiler...

 

yaptırdım. gayet uygun fiyata aldım. hatta sonrasında kapıda kendi çizdiğim çalışma odasını teknik çizim ve 3d'ye çevirdikler ve onu da yaptılar.

genellikle bunları imes mobilyacılar'da bulursun dudullu'da. ben rainmo'dan almıştım. üretici oldukları için her türlü mobilyaya takla attırabiliyorlar. mesela bir koltuğun kolçağı ile diğer koltuğun bilmem nesini beğendin ve tek koltukta onu yapıyor adamlar.

www.rainmo.com.tr

bir bakmanı öneririm. hasan abi vardı, hala oradaysa yardımcı olacaktır.

polifonik osuruk

Kendi modelini verirsen hazır almaktan pahalıya gelir. Mevcut modellerden beğenip ölçülerinde oynarsan biraz daha hesaplı şekilde hallebilirsin.

zombi

Biz de evlenirken bir kütüphane yaptıralım dedik. Ölçü ve istediğimiz modelin fotoğrafını götürdük resmen içine ettiler. Öğrendik ki böyle işlerde iş ahlakı önemli. İşin ucunda bir marka falan olmadığından garantiymiş, şikayetmiş falan da iki kat zor şeyler haline geliyor. Fiyat konusunda da kişiye özel bir şey yapıldığı için daha pahalıya gelmişti... Özetle bulduğun yerle hangi tip malzeme kullanılacak, renk ne olacak, ne kadar zamanda teslim edilecek iyice bir konuş, hatta mümkünse yazıya dök, sonradan başın ağrımasın.

salihdt

Kendi yaptıracağın ürün muadili piyasa ürününe göre biraz daha pahalıya gelir, onun dışında çizimde falan problem olmaz. Senin yaptığın çizimi onlar proje haline getirip sana onaylatıyorlar öyle başlıyorlar işe.

angelus

ölçüyü onlara aldır getir yerinde göster derim. sonra olmazsa ee ölçüyü sen verdin diyip çıkıyorlar işin içinden.

argent dawn
1

mobil görünümden çık