Sevgili duyurucular,

Trabzon Havaalanınnda Sürmene'e en hızlı nasıl gidilir? Otobüs/Havaş var mıdır? Taksiye binsek ne kadar yazar? veya dolmuş vs. nereden kalkar? yardımcı olursanız çok sevinirim.


 

havalimanının cıkısından karşı tarafa(şeride) geç. sürmene dolmuşları kalkıyor. aşırı bir yükün yoksa dolmuşla çok rahat gidersin. bavullarla binenler oluyor mutlaka senın gıbı. taksiye binme varını yoğunu alırlar :)

evildead

Havaş da var. Hemen terminalden çıktığınız yerden kalkıyor. Rüyamda Sürmene'yi gördüm. Nasıl özledim anlatamam. Yılmaz Pide'de pide yemeden dönmeyin lütfen.

m3mphis

Teşekürler @m3mphis başka öneriniz var mı şurayı gör burada bir şeyler ye vs. diye

wendyangelamoiradarling

Ne demek. Çamburnu'nu kesinlikle görün. Tam zamanı değil ama mezgit yiyin(tava).

Sürmene'den çıkıp Of istikametine giderken sağda Parlak Büfe kalıyor. Oradan alkol alınıp eski tersanede içilebilir güzel manzarayla.

Vakit varsa Uzungöl pek uzak değil (tahmin ediyorum yollar daha kapanmamıştır açıktır) gidilip bir gece kalınabilir.

Yılmaz Pide'nin küçük dükkana gidebilirseniz daha iyi. Orada Reşat Abi var. Şuradan geliyorum duydum vs. derseniz ilgilenir. Pideyi karışık yemenizi öneririm (kıymalı, peynirli, kavurmalı). Ve kesinlikle yumurta kırdırın üzerine. İki yumurta olursa şahane.

Arabanız varsa köylere çıkın. Sürmene'nin Trabzon istikameti çıkışında Köprübaşı tabelasını takip edip ilk köprüden dereyi karşıya geçtiğinizde çok güzel manzaralı yerler var biralık rakılık.

Daha çok seçenek var kaç gün kalacaksınız?

m3mphis
1

mobil görünümden çık