sizce nasıldı?
www.youtube.com


Gayet güzel bir konuşma, inceden ayarlar vs. nolur bize oy verin gibi birşey duyamazsınız zaten bu adamdan. cem toker ve kemal kılıçdaroğlu gibi insanların bizim gibi ortadoğu bataklığına saplanmış bir ülkeye fazla geldiklerini düşünüyürorum.


oy kaygısı olmadığı için bu standartta konuşması normal.
ayrıca kendisinin egemen bağış ile mail konuşmalarını hatırlatmakta fayda var.


konuşma güzel de egemen bağış'ın mail konuşmalarındaki sorun nedir? davayla alakalı uzlaşma isteği mi, abd vizesi için olan mail mi yoksa egemen bağış ile muhabbetinin olması mı? bu arada ben sanmıyorum ki vekiller meclis dışında da birbiriyle kanlı bıçaklı olsun. ona bakacaksak kimseye oy vermememiz gerekiyor hani.


evet berbat bir konuşmaydı.
klasik liberal zırvalarını saymış devlet fırın işletmez, maden işletmez vs. gibi
gerçekten cesur bir liberalse amerika'daki sağlık sistemini savunsun. yeterince bilinse amerikadaki rezalet genel sağlık sigortasına rahmet okurdu herkes.


Tamamen gençlere yönelik bir konuşma yaptı. Zaten sempatim var partiye ben beğendim
