n11 de indirimde son gunmus. Yoksa biraz bekleyip sony m5 mi alsam 1500-1600 gibi kasimda gelicek sanirim. Suan s3 kullaniyorum.




 

Sordugundan farklı bir sey olacak ama sansunga o para haram hacı.

xiaomi var, 1000 civarı, asus zenfone var yine o civarlarda..

kalan paraylada miband falan alırsın (fitness saati) mis.

anonymice

Cok para dogru diyorsun ama 1 sene sonra telefon kullanilamicak duruma gelsin istemiyorum. Aldim mi 3 sene gitmeli

solenkol

valla hocam s6 ile samsung baya o s3 s4 dönemindeki hatalardan, sıkıntılardan sıyrıldı diyorlar ama ben yine de tavsiye edemiyorum. htc one m7 kullanıyorum, ilk çıktığı zaman aldım, hala severek kullanıyorum. htc tip beğeniyorsanız onlara bakın, biraz daha fiyat uygun derseniz oneplus olur, xiaomi olur, asus olur. sony de olur ama m5 orta segmentin üst seviyesine yakın telefon. aynı paraya oneplus ın üst seviye telefonunu alabilirsiniz mesela.

dusunemedi

m5i beklerdim.

sutlu nescafe

S6 alınmaz samsungun s serileri çok dandik olur genelde şans işidir. durduk yere anakartı filan yanıyo bi daha açılmıyo vs. etrafımda çok kişinin başına geldi. başka markalara yönelin derim ben.

Note 2 kullanıyorum bu arada.

ergenpezeveng

Samsung kullanacak insan, root atıp kullanmalı. Diğer türlü hiçbir işe yaramaz. Şu an s4 kullanıyorum. Resorruction remix 5.5.5 sürümü. Orjinal s4 ten bin kat daha iyi.

cetoxim

samsunglar çalıştıkça kendi kendini içten içe imha ediyor bence başka bi açıklaması yok alet kullandıkça gün ve gün yavaşlıyor ne kadar formatlarsan formatla.

xperia z2 ya da z3 al?

yuto

Sony'nin z serisini öneririm z2,z3 hatta küçük boyut seviyorsanız z3 compact

leo1905

note 4 al, s serisini hic tavsiye etmem.

chaotic good
1

mobil görünümden çık