[q]
(6) 

Google'da is bulmak

gerard #1008967
selam,

benim icin degil bir arkadas icin soruyorum.

icerde calisan tanidik olmasi, cv'yi o tanidik yoluyla ilgili makama ulastirmak google'da is bulabilmek icin (ya da en azindan interview'lara davet edilebilmek icin) ise yariyor mu yoksa hakikaten cok temiz, ahlakli bir recruiting mi yapiyorlar?

google'da calisanlar varsa, fikir bildirebilirse sevinirim?

tesekkurler

 

Google'da çalışmıyorum ama fikrimi yazmak istedim. İşe alımlarda hiç umurunda olduklarını sanmıyorum oradaki çalışanların ne dediğinin. Yani süper kalifiye iki kişi arasından seçim yaparken belki tanıdığı olanın referansı etkili olabilir ama onun dışında cık, müthiş yerlerde eğitim almış olmalı ki girebilsin.

i was made for you

Google Dan biri uzerinden basvuru yaparsan ve ise alinirsan, Google calisanina 3000 dolar civari bi para veriliyor.

Hic yoktan iyidir ama recruiting cok asamali ve farkli kisilerden oldugu icin baya objektif oldugunu dusunuyorum

yazmaya da bilirim bir garantisi yok

task nedir? live programming kisminda istedigi gerceklesmedi arkadasimin. giremedi. birkac asama var, kimi tanidiginin cok etki yaratacagini düsünmüyorum.

aynadakiyabanci

google calisaninin cv vermesinin degerlendirmeye alinmada etkisi vardir. diger asamalarda fark ettirecegini zannetmiyorum. Google'da calisan birisi orada calisma potansiyeli olmayan birini tavsiye etmez ortami ve beklentileri bildigi icin.

oshamahue

isterse dünyanın en kurumsal şirketi olsun, tanıdık varsa işin çok daha kolay.

sckxyss

mulakata buyuk ihtimal cagrilir ama ise girmede etkisi 0. sans faktoru daha etkilidir ondan. ama tanimadigi birinin sirf arkadasimin arkadasi diye cv verecegini sanmiyorum cunku o kisi hakkinda bir seyler yazmasi bekleniyor sanirim.

bir varmis bir yokmus
1

mobil görünümden çık