7-8 senelik bir bağlamam var ancak kendisinden pek memnun değilim. Bunca zaman idare etti beni ama işçiliği iyi değildi ve çok baştan savma yapılmıştı.

Şimdi yeni bir bağlama yaptırayım istiyorum, bu seferki hem evladiyelik olsun hem de mümkün olabildiğince uygun bir fiyata yaptırayım. Dur, kiraz, maun, artık hangisi en iyisi olacaksa.

Hocama da danışacağım bu mevzuyu ancak hazır düşünüyorken duyurudaki bağlama çalanlara da sormak istiyorum: konu hakkında tavsiye verebilecek olan var mıdır? Mümkünse yer bilgisi ve ortalama fiyatlarla birlikte. "Filancanın selamıyla gidersen güzel olur" gibi öneriler de başım gözüm üstüne elbette.

 

Baglama "yaptırılacaksa" en ideal yer, üniversitelerin enstrüman yapım bölümleridir. Tamamen akademik standartlarda ve kalitede yaptirabilirsiniz. Konu üzerine isim yapmış ogrenciler vardır. Onları bulun. İsteklerinizi sıralayın, (tekne boyu, perde sayisi, tini, volum, malzeme, dekorasyon, vs) ardindan fiyatta anlasın. Size ornek de gösterebilirler. Sonucu beğenmediğiniz taktirde, alımdan vazgeçme hakkınızın da olduğunu özellikle belirtin. Vazgezmeseniz bile, düzgün bir Sey yapmaya itersiniz karsinizdakini.

Malzeme: oyma tekne isteniyorsa tartışmasız tekne dut, kapak kanada cami. Yaprak tekne'de ise mat pelesenk kaplamalı kestane tekne ve yine kestane kapak. Burgular ise abanoz yada makarali (gitar stili) öneririm.

sebazios

Ha, söylemeyi unutmuştum. Kapora adet değil, mecburldlr. Ogrenci adam bir de cebinden malzeme parası varmez. İstese de veremez.

sebazios

alıcı saz evi var. youtubeda videoları var.

optum kib bye
1

mobil görünümden çık