artık doğru düzgün çalışan bir mouse'a sahip olmak istiyorum. fantastik şeyler de beklemiyorum mouse'tan. temel görevlerini yapsın yeter. iki tuşu bi tekerleği olsun daha fazla başkta tuş olmasın üstünde, hemen bozulmasın, kablosuz olmasın (evet kablolu olsun yani yanlış yazmadım),bi de çok küçük olmasın. istediklerim bunlardır. çok da pahalı olmasın tabii. bana mouse'a çok paralar vermek hep gereksiz gibi görünüyor ama sorunsuz çalışacak, uzun süre dayanacaksa parası neyse vereceğim artık :p




 

a4 tech x750bf fiyat 50 ytl civarı.
2 tuş ve tekerlek değil sadece tuşları onun dışında tüm isteklerine uyar. 2 seneye yakın süredir kullanıyorum herhalde çatır çatır çalışıyor.

baş parmak altında 2 tuş var, ki gelen küçük bir programcık ile her tuşa istediğin komutu atayabiliyorsun, örneği ben ctrl+c ve ctrl+v atadım onlara çok işe yarar.

in vito veritas

LOGITECH
V220 CORDLESS OPTİCAL NB MOUSE

ben bunu kullanıyorum gayet iyi çokta memnunum. birz daha paraya kıyarsan laser mouse alırsın onun taraması daha iyidir. ama ne alırsan al kesinlikle Logitech al. başkasına bakma bile derim.

pposeidon1

a4 tech isterim dersen:
www.a4tech.com op-620 tavsiye ederim kaç senedir kullanıyorum tık demedi.

sutlu nescafe

ben evde aşağıda linki bulunan klavye ve mouse u kullanıyorum. ikisi de süper valla, uzaya roket atmıyorum diyorsan tavsiye ederim.

www.vatanbilgisayar.com

sotw

www.hepsiburada.com

5 seneden fazla kullandım bu fareyi. solda ve sağda ileri geri tuşları var ve çok kullanışlı. bi bak derim. fiyatı da 15 lira kadar sadece.

edit: ufak bi hatırlatma yapayım. benim söylediğim fare usb değil. bir de normal farelere göre biraz daha büyük. çok ufak ellerin varsa direk ele benim fareyi. ellerin biraz büyükse cuk oturur. şöyle elini açtığında karışın 20cm civarıysa başka fare bakma.

emrag

aradigin fare bu:

www.hepsiburada.com

co2s2

a4 tech x750-bf ve x750-f kullandım ikiside aynı aşağı yukarı ve memnunum.

xenophobe

co2s2'nin verdiği linkteki mouse'un beyazı var bende ve yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. gayet güzel, rahat. ele oturuyor.

cumingsoon

microsoft, 6 senedir kullanıyorum görünüşe göre bir 6 sene daha kullanırım ben bunu

kemal sunal
1

mobil görünümden çık