[q]
(7) 

Apple Kulaklık

bi mekan #1006464
Kulaklığım bozuldu ve yine bu Apple kulaklıklardan alasım var, ama bunlar 50-60 lirayken 99 liraya çıkmış bir anda Apple Store'da. Bunun yanısıra n11.com'da 49.90 ve 59.90'a satılanları var, fakat orijinalliklerinden emin olamadım. Daha uygun fiyatlı nerede bulabilirim bu kulaklıklardan ve orijinal olduğundan emin olarak? Teşekkürler.




 

o kulaklığa o kadar para verme. bence.

veritaslibertas

Markası Apple olmasa olmaz mı? O fiyat o kulaklık için çok.

ertalpius

ihtiyaç fazlası açılmamış kutusunda satanlar var. sahibinden.com'dan bulup aldım benimkini.

snowman

Hangi kulaklıkları önerirsiniz mesela, ben çok memnundum kulaklığımdan. Kulakiçi denilen şu iyice kulağa giren kulaklıklardan istemiyorum bu arada.

bi mekan

silikonlular genelde iyi oluyor ondan istemiyorsan earpods kötü bir seçim olmaz ama kullanılmamış satan bulmaya çalış donanımhaber sahibinden'de falan. 100 lira değmez gibi

toua tokuchi

100 lira vermem zaten, bunlar bu kadar pahalı değildi eskiden. Urbanears nasıl, d&r'da baya düşmüş fiyatları. Kulakiçi gerçi onlar da ama...

bi mekan

Bir de ses açma kapamayı da kulaklıktan yapabilsem iyi olur sırf açma kapamadan ziyade. Urbanearslar hep hoşuma giderdi renkli renkli fakat sanki onda da ses açma kapama yok. Sony gördüm bugün 50'ye, ama o da hem kulakiçiydi hem ses açma kapama yoktu.

bi mekan
1

mobil görünümden çık