Selamlar,

Letonya zaten sonlardaydı, Kazakistan yendi de ne oldu ki? Neden Letonya yenilsin diye kasıyorduk. Bu arada hala üçüncüyüz, play-off'a kalmadan nasıl direkt gruptan çıktık? Üçüncü takım play-off'a kalmıyor mu? Kafam karmakarışık, biri detaylıca açıklarsa sevinirim.


 

en iyi üçüncü olurken grup sonuncusu ile oynadığımız maçlar hesaba katılmıyor (I grubunda bir takım eksik olduğu için) Kazakistan'ı iki maçta da yendik letonya ile 2 maçta da berabere kaldık. Grup sonuncusu kazakistan olsaydı en iyi üçüncülük hesabında 6 puan düşecekti hanemizden letonya olunca 2 puan düştü.

nuka cola

nuka cola oğretmenim desene gelip elini opeyim günlerdir televizyon seyrediyorum bu kadar güzel anlatabilen çıkmadı ya la allah senden razı olsun bende nasil olduğunu şimdi anlayabildim sağol

Dönmezer

en iyi üçüncüler sıralamasında takımların gruplarında 1-2-4 ve 5. sırada yer alan takımlarla oynadıkları maçlar esas alınır. yani 6 takımlı gruplarda 6. sırada yer alan takımla oynadıkları maçlar hesaba katılmaz.

kazakistan sonuncu olsaydı kazakistan'dan aldığımız 6 puan hesaba katılmayacak ve puanımız 18'den 12'ye düşecekti ve bu da diğer üçüncülerden macaristan (15 puandaydı) , ukrayna (13 puandaydı) gibi takımların arkasında kalmamıza neden olacaktı.

letonya sonuncu olduğu için letonya'dan aldığımız 2 puan hesaba katılmadı ve puanımız 18'den 16'ya düştü ve 16 puanla macaristan (15 puan) ve ukrayna (13 puan)'nın önüne geçtik. yani grubunu üçüncü bitiren takımlar arasında grubunda en fazla puan toplayan takım olarak doğrudan fransa'ya gitmeye hak kazandık.

montauq
1

mobil görünümden çık