Şaka bi yana şu el kurutma makinelerinden hangisi daha antibakteriyel.

1) static.dezeen.com
2) image.bilio.com


Bizim spor salonunda static.dezeen.com bundan var. Sanki bu daha pis gibi geliyor bana. Su etrafa sıçrıyor. Elinden damlayan su, cihazın kenarında kalıyor iz bırakıyor vs vs. Hava nedeniyle suratına bile sıçrayabiliyor. Ama cihazın üzerinde en antibakteriyel ve hijyenik biziz diyor.

 

ikisine de güvenmiyorum ben. ama ikincisi daha hijyenik geliyor ilkine göre. ilkinde elin kenarlara, makinenin altına değebiliyor, makinenin altında su birikiyor vs.

inheritance

Al birini vur ötekine diye düşünüyorum. Pis ortamdaki pis havayı ellerine yabıştırıyor. O yüzden bence hangisi "daha hızlı" kurutuyorsa o daha hijyeniktir. Yani sanırım 1 numara.

pandispanya

walla iklini kullanirken ben elimi iyice pozisyona getirip, kafami yana cevirip, degdirmemeye gayret ederekten yavas yavas elimi indiriyorum. ilk kez indirdikten sonra risk geciyor, bakarak devam ediyorum. o ilk an bir su sicriyor ya, feci geriyor beni.

ikincisini gordugum yerde elim islak cikarim ordan, hic ugrasamam valla. elektrige de yazik, vaktime de :)

whoami

hasta mısınız ya, yüz binlerce yıl böyle bir hijyenik takıntıyla yaşamadı insanoğlu.

ikisi de normal cihazlar işte. ne anti bakteriyelliği allah aşkına, vücudunuzun tamamına yakını bakteri zaten. bu kadar hastalıklı titiz olmayın, hayatınız zorlaşır.

gerçi bi askere gidince anlarsınız, aşırı hijyen denen şeyin ne kadar boş beleş bir laf olduğunu.

tchuck

ben ikisini de kullanmıyorum, tuvaletten çıkarken peçete depola, ya da peçeteyle gir içeri.

eksi sozlukte eksiyen adam
1

mobil görünümden çık