birçok türk insanında olan malum durum . neefes alamıyorum ve bu günlük hayatı etkiliyor. bunun ne gibi çözümleri olabilir. 5 saat önce mentollü spray aldım . ilk sıkışta işe yaradı ama şimdi işe yaramadı




 

(bkz: geniz eti ameliyatı)

sezercik yavrum benim

burna yapistirilan nefes acici bantlar vardi, yatarken takiliyordu genelde.

ermanen

Deviasyon mu öyle bir ameliyat var. Ben geçirdim pek hoş anılarım yok ameliyat sonrasına dair. Fakat 24 saat içerisinde iyileşebiliyorsun duruma bağlı olarak. Fakat birkaç sene sonra o et tekrar büyüyor sanırım.Şu an geri gelmeye başladı yavaş yavaş.
Bir de sprayler bağımlılık yapıyor diye biliyorum. Gerek yok ameliyat en temizi. 24 saatlik sıkıntıya değer.
Ha bi daha olur muyum?
Umarım olmak zorunda kalmam.

nightwalkerg

6 ay önce burundan nefes alamadığım için konka larımı ameliyatla tabiri caizse tıraşladılar.Bu konka denilen etler alerji gibi nedenlerle şişebiliyorlar. tabi bu dünyada her şişen şey inip eski haline gelmiyor. dolayısıyla şişme yapan malum burun etlerinin kırpılması -alınması değil çünkü bildiğim kadarıyla tamamen alınması iyi değil-gerekiyor.
etlerin de tekrar büyüme ihtimali var.
bence burun spreyi kullanmayın. bağımlılık yapar sonra kurtulamazsınız.

memomika

konkalar lazerle yakılıyor. şimdi unuttum galiba solda 2, sağda 1 tane olmak üzere 3 tanesini yaktırmıştım, 5 dk falan sürüyor, işlem öncesi iğneyle uyuşturuyorlar, acı yok, hafif bir kanama oluyor.

marcelorios

16 yaşından büyüksen geniz eti olmuyor. ben de ameliyatla aldırmıştım burnumda eti. yakma işlemi de var ama o burnunuzdaki parçanın büyüklüğüne göre değişir. büyük bir ameliyat da değildir üstelikç korkacak bişi yok :))

quaresma metternich

teşekkürler , bi kaç gün daha sprey kullanıp ameliyatları araştıracağım

dieselsingle2
1

mobil görünümden çık