selam bacılar,

bir deyin hele kel adama hiç aşık olmaz mısınız, keller ne tipte olurlarsa olsunlar direkt ortalamanın altı mı kabul ediliyorlar sizin tarafınızdan?


 

Hayır, asla. Yaş itibariyle hiç kel bir potansiyel hoşlantım olmadı ama tarzını doğru oturttuktan sonra oldukça karizmatik abiler görüyoruz. Benim durumumda dünya ahiret kardeşler ama içiniz rahat olsun, eksiyle başlamaz yani.

pandispanya

Doğrudan olumsuz bir etkisi yok bende. Hatta bazıları çok da karizmatik oluyorlar. Yanlarda saç olunca bence pek hoş olmuyor, komple kel olacak.

pike

babam tipi kel olursa çekici gelmez yaşlı falan ama diğer türlü önemi yok, kel olabilirdi saç benim için ekstra çekicilik unsuru değil. saçı olmayıp yine çok sıcak/genç/dinamik/yakışıklı olabilir bir insan.

sayns

Şöyle bir kellikten kimsenin hoşlanacağını sanmıyorum: i.sozcu.com.tr Ha dazlak olursa iş değişebilir tabii ama ben erkeklerden her şekilde tiksiniyorum zaten. Benim yorumumun değeri olmaz pek bu konuda.

angelus

erkek olarak;

guardiola gibi bi idol var karşımızda. bence hala şansımız var. adamın saçlı hali kel halinden daha kötü.

icim urperiyor

tipe öner vermiyorum. farketmez benim için dışından çok kafaların uyuşması daha önemli.
eski sevgilimin saçının dökülmüş böümündeki o ince tüy gibi saçları severdim eskiden. hatta bir seferinde bir arkadaşı görüp şaşırmıştı. olduğu gibi seviyordum o hödüğü.

fasulyek

jason statham kel gibi kel... öyle olursa olur.

ambrosia

yanlardaki saclar olmasin cok fail bir goruntu.
kafa da cucuk gibi degilse kotu gozukmuyor bence.

chaotic good

adam bulup da killisini mi arayacagim! her turlu gideri var kellerin. (esat kiratlioglu vb. haric)

defnee

bir kere oldum, gene olurum.

tiny penny

ben de aksine kaş bitiminden ayakkabı fırçası gibi saç başlayan adamları asla çekici bulmadım şimdiye kadar.

physcos physcos

karizmatik bulabilirim, mmm fena değilmiş diyebilirim.
ama herhangibir türlü kel asla ilgimi çekmez.

ya bi de akın akın saç ekim merkezi açıldı. hala ne kelliği ya.

jimjim

eğer kelini saklamakiçin şuayip gibi geziyorsa hiç sansı yok.
www.hurriyet.com.tr

saçlarını kazıtıyorsa yakışıklılığında birşey kaybetmez(saçlı halinin yakışıklı olduğunu varsaydım). jason statham diye bir gerçek var sonuçta.

kuzey li

yüz önemli olmakla beraber :) goo.gl

she was my baby

öyle bi kel beğenim olmadı hiç, aksine karman çorman saçlı tipleri beğeniyorum asddsf fakat karizmatik, yakışıklı keller de mevcut. bunu kompleks yapmaması gerek başta. ya tipe tüküreyim aslında. kendimle de çeliştim :/

jason statham örneği veren olmuş. ağır itici bi herif o. geri zekalı gibi bakıyor bence. hiçbir yakışıklılığı yok. karizması da. barzo bildiğin. sokakta görsem zengin kırosu derdim.

nice tnetennba

Aşıksam keline meline bakmam. Severim o kelini, şaplak atarım

Hersheys
1

mobil görünümden çık