Selam ahali,

Kuzenim için elektro gitar arıyoruz. Kendisi bu yolda daha yeni, limit : 850 TL, şu iyi derseniz 1000 TL de olabilir. Sıfır tercihimiz, 2. el de olur. Marka, model belirtirseniz sevinirim, hatta bir de amfi önerirseniz tadından yenmez.

Saygılar.

 

SX SST57

heritage

hocam gitara yenimi başlayacak? daha önceden bir ensturman çaldımı?

açıkçası ben 3-4 aylığına emanet aldığım bir ensturman ile başladım hep. bu süreçte hem öğrendim hem özelliklerini fln araştırıp sonra istediğim ensturmanı aldım. bu ensturman işinde başkasının şeysiyle alınca ve ensturmanı öğrenmeye, özelliklerini çözmeye başladıkça elindekini beğenmiyorsun.

yada baktı zaman ayıramıyor veya öğrenemedi elinde kalacak, ucuza satmaya çalışacak. bu yüzden sağdan solda idare eder emanet bir şey arayın derim. yada yoksa çevrede en ucuzundan alın.

morcivert

www.muzikenstrumani.com

\m/

taklayamigeldiklan

bende gitara başlamayı düşünüyorum. esp ltd ec-10 iyi gibi duruyor. jay turser markasıda bence başlangıç için çok iyi gitarlar üretiyor.

bigcaptain

kesinlikle ikinci el alsın. dolar arttı, fiyatlar uçuk. epiphone special 2 kullanıyorum ben tavsiye ederim. siyah alsın ama. ben sunburst rengini aldım bazen calasim gelmiyor.

mattiadestro
1

mobil görünümden çık