

Selam ahali,
şu iki bot arasında kaldım.Öyle dağcı falan değilim ama deli üşüyorum ve kışın Amsterdam'a gideceğim. fiyatlar benzer, salomon biraz kaba gibi ama çok övdüler, tecrübe etmiş olanınız var mı? hangisi en sıcak ve kuru tutar?

yani bilgim yok ama columbia daha güzel görünüyor. bir de ayakların çok terliyorsa, bu waterprooflardan uzak dur. tavsiyem bu olacak.


Columbia yi bilmiyorum salomon kullandim ve bir kez bile usutmedi. Karda kista almanyada geziyorum onlarla. Ama columbia da oyledir herhalde


goretex + thinsulate(600gr min) olacak sekilde ozellikte olanlardan begen


merrell marka kar botlarına da bakabilirsin.


ben yaz-kış salomon kullanıyorum. 4-5 farklı model denedim. Memnunum genel olarak.
Salomon bot'lar güzeldir. Buzda kullanacaksan tabanına dikkat et sadece.


merrel chameleon'un kadın versiyonu varsa alabilirsin.
hem çok sıcak tutuyor hem de mayına bassan bana mısın demez.


o kar botlarını karda kullanmış birisi olarak sürekli dışarıda kullanmayacaksanız öyle içi çok yünlü puflu modeller bakmayın derim. ayağınız kafeye girdiğinizde bir pişmeye başlıyor sormayın. sonuçta karda kışta çok gezilmez kafeydi bilmemneydi oturur insan saatlerce bu durumda ayağınız çorba gibi pişecek. başıma geldi o yüzden kontrol edebileceğiniz çorap ile takviye öneriyorum üşüyorsanız. ama bot da iyidir abartmadan.
