mümkünse nasil ?
Edit:Daha sınava çok var sınav için kitap falan basarsın masraf yaparsın neyse daha o masrafa bile girmemişin normalde bence geri ödemesi lazim bu bir hata değil adam girmekten vazgeçebilir bence ama tabi devlet ödemiyorsa bu devletin ahlaksızlığı değilmidir ?

mutfak yakınsa bir bardak soğuk su iç kardeş


alaman.


ay hiç güleceğim yoktu sahgdfg. devlete verilen şey ne zaman geri alınmış bu topraklarda hacı? nası anlamsız bi soru bu böyle yea.


gir bari


nüfus cüzdanı fotokopisi ve muhtardan alınacak ikametgah ilmuhaberi ile ilçe ösym ye başvuruyorsun oradan aldığın ikna olduk yazısıyla açıköğretim bürosuna gidiyorsun oradan aldığın bunun bizimle ilgisi yok birader yazısıyla il ösym başkanlığına gidiyorsun oradan da geçmiş olsun kanka yazısıyla eve dönüyorsun.
velhasıl adamlar hatalı sorusunu kabul etmiyor senin hatanı kabul ederler mi? borçlu bile çıakrsın alimallah


Osym den sınav sonucu alırsın ancak


Lan adamı kandırmayın, kardeşim direk ösym'ye git, kimliğin yoksa bile tc'yi ezbere biliyorsan hemen işleme alıp iade ediyorlar. Dikkat et bir dahaki sefere


old champion
hoca doğrumu bak yarın gideceğim yoksa uğraşmayacağım


Mobilim, meraktan googleladım araştır bu maddeyi:
Başvurusunu veya tercihini yapmayan, başvurusu veya tercihi geçersiz sayılan, sınava girmeyen veya giremeyen, sınava alınmayan veya sınavdan çıkarılan, sınavda başarı sağlayamayan veya sınavı geçersiz sayılan, ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran veya aynı işlem için birden fazla ödeme yapmış olan adayların ödedikleri ücretler geri verilmez/devredilmez. Ücretlerin doğru yatırılmasının sorumluluğu adaya aittir.
Osym günahını vermez, para vereceğini mi sanıyorsunuz?
