[]

mide ve bağırsak rahatsızlığı çekenler

ülser,gastrit,reflü,crohn,kolit,ibs vesaire bu hastalıklara yakalananlar ne yaptınız da geçti ameliyatmı ilaçmı yada hiç geçmeyen hastalıklarmı yada şöyle soriyim zamanında vardı geçti diyebilen varmı




 
yediklerine dikkat etmen gerekiyor ülser ve gastritte. portakal suyu, yaprak sarması, bulgur, kola vs gibi yiyecekler çok zarar verir. hele de aç karnına yersen içersen.


  • kahvegibi  (05.10.09 11:32:39) 
cevabın için saol ama tam olarak sormak istediğim şey bu tip bi hastalığa yakalanmış ve kurtulmuş birisi yani ben şu hastalığa yakalandım sonra ameliyat oldum bitti gibi


  • abuzittin  (05.10.09 11:39:37) 
Ülser olan iki aile ferdimize ilaçla tedavi yapıldı, biri antibiyotik olmak üzere iki ilaç aralıklı olarak kullandırıldı, şikayetleri tamamen geçti ve yıllardır istediklerini yiyorlar, bir sıkıntıları da kalmadı. Hatta bunlardan biri 4 kez mide kanaması geçirmiş idi.


  • uyuklayankedi  (05.10.09 13:43:51) 
bende de gastrit vardı, hala var mı yok mu bilmiyorum pek sesi çıkmıyor kendisinin ama ne oldu da geçti gibi oldu bilmiyorum ehe. tabi ilk zaman ilaç kullandım...sonrasını hatırlamıyorum, bayılmışım.


  • anestezik  (05.10.09 13:46:29) 
doğal bir yöntem arıyorsanız kudret narı deneyebilirsiniz.


  • sannora  (05.10.09 13:51:05) 
iş değiştir


  • tek  (05.10.09 16:22:09) 
öncelikel ülserin neden kaynaklandığının çözülmes gerekiyor,
sterese bağlımı yoska yiyeceklerden kaynaklı bir şeymi..
yiyeceklerden kaynaklıysa ocnelıkle helikobakter vardır mide de bunun icinde antibiyotik ve ilaç tedavisi verilir 1 ay da cozumlenir problem..
stresse onun careside s..m böle dünyayayı banane ya demek lazım...
ama size GAVİSCON surubu her halikarda öneririm mucize şurup içtinmi 20 sanıyede mıde agrısı diye bişi yok.
  • jamswety  (05.10.09 16:25:15) 
teşekkürler herkese


  • abuzittin  (06.10.09 09:05:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.