[]

UPS Kargo vs VFS Global? Kimi şikayet edeyim?

Merhabalar, iyi bayramlar. Şöyle bir sıkıntım var. Daha önceki duyurularımda da başvurduğum bir Fransa vizesinden bahsetmiştim. 3 arkadaş vizeye 16.09.2015 tarihinde başvurduk. VFS'in vize takip sisteminde 18.09.2015 tarihinde UPS'e teslim edildi ibaresi mevcut. Benle beraber vizeye başvuran ve pasaport teslimi için ev adreslerini veren arkadaşlarımın pasaportları ulaştı. (5 yıllık şengen ile) Ben ise çalıştığım hastanenin adresini vermiştim. Lakin, UPS'in sistemine pasaport numaramı girdiğimde, bizde böyle bir pasaport kayıtlı değildir uyarısı veriyor. VFS'yi arıyorum. Biz 18'inde pasaportu verdik diyorlar, lakin UPS bizde böyle bir pasaport yok diyor. Sizce pasaportumun başına ne iş gelmiştir? Benim aklıma gelen en makul durum, kurban bayramında tatil olduğundan dolayı işyerine kargoyu getirmemeleri ama? Başka düşüncesi olan, UPS'te çalışan birileri var mı?

edit: pasaportu gelen arkadaşımın da pasaport numarası ile takibini yapmaya çalıştığımda yine UPS hata veriyor. onu da ekleyeyim.


 
Pasaport ellerine ulastiginda ups bi takip numarasi veriyor, ben pasaportumu onla takip ediyorum

Pzt konsolosluktan ups'e verilmis pasaportum, sali da mesaj attilar 28'inde getiricez pasaportu diye

Bayram sonrasinda tekrar arayin, pasaportu kaybettiklerini sanmiyorum ama oule bisey yaptilarsa buyuk fiyasko. Kimde hata var ise tum taril ve pasaport bedelini onlara odetin

Not: 15 eylul'de vfs ile ispanya'ya basvurmustum
  • la noix  (24.09.15 09:46:50) 
hocam işte, bizim iki arkadaşın pasaportları gelmiş. Ben UPS'i aradığımda, bize ulaşan herhangi bir pasaport yok sizin adınıza deniliyor. VFS'de biz verdik diyor. Şimdi diğer iki arkadaşa 5 yıllık çıktı. Benim vizede de sıkıntı olacağını sanmıyorum. Dediğim gibi, ev yerine iş yeri adresi verdiğim için belki UPS kabulu yapmamış olabilir.


  • mdmfk  (24.09.15 09:51:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.