[]

ios 9 indiren var mı?

ben dün akşam güncelledim ve telefon şu an acayip yavaşladı. normal mi acaba yoksa güncellemeyi ellerine yüzlerine mi bulaştırdılar?

not: iphone 6 64gb


 
Bende de 6 plus 64 gb var ve yavaşladı evet. Facede sayfayı kaydırırken bile takılıyor. İnşallah düzelir


  • animalman  (17.09.15 08:50:19) 
iphone 6, 16 gb.

yavaşlama yok.

ilk yüklediğinizde spotlight indexlemesi vs derken yavaşlama olması normaldir, 2-3 saat sonra düzelmesi ön görülür.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (17.09.15 09:00:50) 
ben güncelleyeli 12 saat oldu yaklaşık, acayip yavaşladı makine. çok pişman oldum valla.


  • animalman  (17.09.15 09:07:54) 
İphone 4s icin yanlislikla guncellemeyi indirmeye basladim
Umarim indirdikten sonra kurayim mi diye soracak ben de hayir diycem simdilik

  • kosun lan mevzu var  (17.09.15 09:44:54) 
iphone5 ios9 yavaşlama yok.


  • helenart  (17.09.15 10:09:20) 
ben de korkarak indirdim ama benim iphone 5 aksine hızlandı bile.


  • agluna  (17.09.15 11:33:33) 
yeni gelen güncellemeler ile spotlight ve siri başta olmak üzere arka planda sürekli kullanımını analiz eden uygulamalar çalışıyor sanırım. bunları -özellikle spotlight ve siri- kapatınca sorun ortadan kalkacaktır muhtemelen.

1 saate telefonumun update'i bitince daha detaylı yazabilirim.
  • polifonik osuruk  (17.09.15 12:03:58) 
iphone 5 , yavaşlama yok.


  • cekingen fil  (17.09.15 12:05:30) 
iphone5: kötü değil. yavaşlama yok. 1,5G'a yakın bir depolama alanı açıldı telefonumda. ilk yükledikten sonraki 1 saat boyunca bir hash'leme işlemi var sanırım, o yüzden biraz yavaş çalışıyor; ama sonra toparlıyor. batarya kullanımı ile ilgili en erken yarın bir şeyler yazabilirim, ama korkulduğu kadar ölümcül değil.


  • polifonik osuruk  (17.09.15 13:49:57) 
güncelleme : ipad mini (ilk versiyon) ile geçtim, 8'den daha hızlı, ama yine ağır. muhtemelen ipad 2'de de aynı olacaktır, zira ilk miniler ile ipad 2 aynıydı.


  • polifonik osuruk  (18.09.15 23:53:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.