[]

Yine Şengen Vizesi!

Merhabalar, lanet olası şengen için evrakları tamamlamaya çalışıyorduk, iki yerde tıkandık. Yardımlarınızı beklerim.

1. Çalıştığımız yerin amirinin bize izin verdiğine ve geri dönünce aynı yerde çalışacağına dair bir antentli kağıda yazılan yazıdan bahsediliyor. Çalıştığım hastanede başhekim yard. tarafından onaylanan izin dilekçem var, ama antentli kağıt vs değil, sıkıntı olur mu?

2. Seyahat planını anlatan dilekçe istenmekte. Bildiğimiz dilekçe formatında mı yazacağız bunu? Nasıl bir yazı istiyorlar?

Şİmdiden teşekkürler!

edit: ülke fransa, vfs global şirket.

 
1- Eğer iData'ya gidecekseniz tüm belgelerinizi sıkıntı olmayacağına emin olmayacak şekilde götürmenizi öneririm. Kıl yün meselelerden dolayı vize alamazsanız keyfiniz kaçar.

2- Yine iData üzerinden gideceğim: kalacak yer, gidiş ve dönüş biletleri ibrazı istenmekte. Yazıcıdan çıktı olarak almak yetiyor bunları ancak dilekçe formatı hakkında maalesef bilgim yok. Ben öyle bir şey yazmadım, istenmedi de.
  • sevgikusunkanadinda  (09.09.15 21:24:20) 
hocam cevap için teşekkürler. iDATA değil de, Fransa vizesi için VFS'e başvuracağız. Onu belirtmeyi unutmuşum.


  • mdmfk  (09.09.15 21:26:17) 
O zaman cevabım kendini imha ediyor :) kolaylıklar dilerim.


  • sevgikusunkanadinda  (09.09.15 21:28:37) 
1. yeterli (ben valilik izin onayımın fotokopisini vermiştim)
2. fransa başkonsolosluğu'na
ilgili tarihlerde yıllık iznimi zart zurt şehirlerinde geçireceğimi belirtir bilgilerinize arz ederim
  • la noix  (09.09.15 21:33:21) 
@la noix. Teşekkürler hocam.


  • mdmfk  (09.09.15 21:34:36) 
1) Antetli olmaması önemli değil, mühür kaşe vs eksik olmasın. Yalnız başhekim imzalar diye biliyorum, neden yardımcısı imzaladı? Mümkünse imzalayanın imza sirkülerini ekleyin dilekçeye.

2) Şu formatta olabilir:



Fransa Başkonsolosluğu Vize Departmanı’na

../../2015 — ../../2015 tarihleri arasında yapacağım Fransa (başka ülke varsa eklersiniz) gezisi seyahat planım aşağıdaki gibidir:

../../2015 — ../../2015 Paris

../../2015 — ../../2015 Lyon

../../2015 — ../../2015 Brüksel

Bilgilerinize arz ederim.

Saygılarımla

isim soyisim imza
  • innatedesire  (09.09.15 21:37:01 ~ 21:38:10) 
@innatedesire, hocam başhekim adına imzalayan birisi, mühür kaşede bir eksiklik yok, üzerinde tarih, sayı vs. var. Orada sorun çıkacağını sanmıyorum. Dilekçe formatı için de teşekkür ederim.


  • mdmfk  (09.09.15 22:00:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.