[]

[Vucut Gelistirme & Supplement] Optimum nutrition whey vs. Muscletech nitrotech hardcore

Vucut Gelistirme ve Supplement'lerden anlayanlara geliyor bu soru. "Optimum nutrition %100 whey protein" mi daha iyi yoksa "Muscletech nitrotech hardcore" mu. Simdi aslinda Optimum'da karar kilmistim ama Muscletech daha iyi diyen kesimler de az degil. Onun icinde kreatin de varmis sanirim. Ama baskalari da Muscletech cok goz boyuyuor, optimum da daha cok protein var diyorlar. Internette arastirdim ama tam bir sonuca varamadim. Sizce hangisi?




 
Nitrotech biraz yoruyo gibi karaciğeri. Kullanmadan önce duyuyodum sivilcelenme olayını, kullandıktan sonra kendimde de gördüm. Ben kendi fikrimi söyliyim: İkisinin arasında gördüğüm en büyük fark fiyat farkıydı. Sıvıya karıştırması da problem oldu çoğu zaman benim için. Tadını da beğenmedim pek. Fiyat ve performans olarak başından beri memnun kaldığım optimuma geri döndüm. Bu arada nitrotechin üstünde 6 ölçekten bahsediliyo. Kullanan tanıdıklarımın hiçbiri bu sayıya ulaşmıyo, ben de 3 ölçeği geçmemiştim. Bu çok büyük bi rakam. Dip not olarak söyliyim dedim.


  • wrench  (29.09.09 19:16:05 ~ 19:17:02) 
söylediğiniz optimumun proteinini kullanan biri olarak optimumda bir ölçekte 24gr protein var. muscle ı duydum ama sadece duydum yani bi weider kadar duyulmuş deil optimum öneririm.


  • buffy de vampir sayilir  (29.09.09 19:48:52) 
soruya ek soru soruyorum ama, bu supplement'leri en uygun nerden alırız? bizim salon biraz kazık gibi geldi.


  • vampir akrep  (29.09.09 21:33:42) 
gittigidiyordan almayında nerden alırsanız alın tarım bakanlığımı sanayi bakanlığımı ne onayı olması gerekiyor ona dikkat edin son kullanma tarihine dikkat edin yeter.


  • buffy de vampir sayilir  (29.09.09 21:45:32) 
valla uçuruyo kaçırıyo denen nitrotechden iki kutu bitirdim, özel bir farkını göremedim.
bence hap formül meraklılarının ilgisini çeksin diye parlatılmış bir ürün.
optimum candır.
  • domine deyus  (29.09.09 21:52:24) 
muscletech daha "hardcore" bir üründür boşuna almayın.
optimum iyidir hoştur suya da süte de mükemmel karışır ve tabi fiyatı daha uygundur.

*** uygun fiyatlı supplement için bodytr.com'un açılımını bekleyin, gerekirse canıma dişime takıp çalışıp distribütörlük alacağım, uygun fiyatla ek besin satacağım.

tabi yeni başlayanlara napmıyoruz? önermiyoruz. hatta biz diyoruz ki insan gibi doğal beslenin ama supplementin başarıya ulaşmadaki katkılarına da kuşku yok.

bu arada kim supplement alacaksa alacağı malı ve alacğaı linki bana sitemden yollasın ben de fiyat olarak uygun olup olmadığını söyleyeyim ve o marka için daha iyi bir yer önereyim.
  • Karluk  (29.09.09 22:03:30) 
@wrench ciddiyim, tarih veremiyorum, yakın bir zaman olmaz gibi ama bunu yapacağım. Ben ölmezsem ne olursa olsun bunu yapacağım.


  • Karluk  (30.09.09 03:53:38) 
muscle tech siger. onu hic konusmaya bile luzum yok. onun disinda procession sport supplement die bi marka var bunun da muscle stack gainer diye bir urunu var. neredeyse 4, 5 kiloluk(10 lbs) 70 doler, Turkiye de ne kadar bilemem. Ama eger niyetin kapali sezonu yag alimsiz sadece protein bazli ve kutle korumali gecirmek degilse bu urun icindeki hayvan gibi glutamin ve creatin ve sifir deneck kadar az kazein`le ayni siniftaki benzerlerini siger atar. ayrica formulundeki bir diger sik,le normalde tum protein tozlarinin sorunu olan proteinin emiliminin hemen ardindan gerceklesen geberecek gibi acima hissi bu dalga dumenle engellenmis. Yeme aliskanliklari uzerindeki etkisi digerlerinden oldukca daha aza indirilmistir. Bu sekerpare icindeki karbonhidrat miktarinin da hallice olmasi sayesinde adindan da anlasilacagi gibi dogru idman kalvuzlugunda kutle artisina da oldukca buyuk katkida bulunmaktadir.

ukela notu: uretici firmanin buyuklugu bu tur urunlerde bir yere kadar rol oynar. ve yine urun icindeki protein olcegi de cogu zaman yaniltici olabilir. 24/35 gr gibi bir dengeye sahip protein tozunun 20/45 gr karsisinda sictigi cokca gorulmustur. sebebi proteinin mensei, sut mu, peynir alti suyu mu, soya mi, et mi? kaldi ki 45/50 oraninda orrospu cocuu gibi protein tozlari da vardir. ama bunu tuketmesi gereken agbilerin bacaklarini disi bir mese agaci gorse asik olabileceginden, bunlar bizim gibi 45 cantim koluna tsort arayan sefiller cin degildir.

bu sezonda ek besin alirken sadece protein duzeyine bakilmamasi, karbonhidrat dengesinin de iyi oranlanmis olmasi ve ust gogus basarken aynaya bakicam diye boyun lifleriyle oynanmamasi IBFF tarafindan tavsiye edilir.

(bi daa ustten kesme isareti kullananin..)
  • gunlerin kopegi  (30.09.09 08:10:33 ~ 08:11:42) 
öneriler için teşekkürler. karluk dört gözle bekliyoruz.


  • vampir akrep  (30.09.09 11:24:04) 
gunlerin kopegi'nin aciklamalarindan sonra yine arada kaldim. hep boyle oluyor iste.


  • ermanen  (30.09.09 17:35:39) 
günlerin köpeği (ki kendisi bir bodytr yazarıdır bi süreden beri, ilk yazısını da sitemize girip okuyun) "muscle tech siger" diyerek sana diğer alternatifi önerdi, onun önerdiği markaya da ulaşamayacağına göre optimum al gitsin işte .-)


  • Karluk  (01.10.09 04:30:13) 
Karluk iyi cevirdin lafi ha :) Yani her halukarda Optimum daha iyi diyorsunuz degil mi, zaten onu kullaniyorum.


  • ermanen  (01.10.09 05:15:53) 
şimdi şöyle açıklayayım muscletech amerikanın best selleri deniliyor fakat degil sadece reklam bir üründür.şişirme yani fiyat-performans ikileminin karsılıgını veremiyor.bazı ürünleri çok hardcore bazıları çok gereksiz.optimum la muscletech aynı klasmanda degiller, optimum daha temel ürünleri üretmekte, whey proteini olsun, creatine, amino, bcaa,glutamine olsun.muscleteche bakarsanız whey protein dısında hic bir temel urunu yoktur daha cok kompleks urunler üzerinde kurulmustur.nitrotech isal yapabilir ve wheyden farklı olarak birden fazla protein çeşidinin bileşiminden elde edilmiştir yani whey gibi temel bir ürün değildir kana daha yavas karısır ve buda kandaki amino asit seviyesinin daha uzun süre doruklarda kalmasını saglar, bana sorarsanız gereksiz en temizi wheydir "meal replacement" ın tam karsılıgını verir, zaten muscletechin yaptığı kompleks ürünler optimum size daha uygun fiyata sundugu temel ürünlerin bir araya getirilmesinden oluşturulmuştur, adam mesela sana aminoasit satacak, alıyor normal aminoyu içine glutamin koyuyor, creatine koyuyor, bcaa koyuyor, GABA koyuyor (hormon salgılanmasını arttırır). sana bunu 20 dolarlık "MUSCLE-TECH AMINO" gibi basit bir isimle değilde "ALPHA-AMINO PROTOTYPE-216" şeklinde 40 küsür dolardan kitliyor gerek yok.whey proteinide markalar arasında pek farketmez optimumdan kopma derim.Temel supplementlar üzerinde yogunlasman hem kasların için hemde sağlığının bozulmaması acısından iyi oalcaktır. Whey-BCAA-Glutamine ve Arginine. bu 4 lü yıkar ortalığı.Muscletech in Anabolic-Halo ürününede dikkat edin yan etkileri çok yuksektir kuşu öldürüyo bir süreligine.

imla kurallarını devirdim gibi...
  • sitoci  (25.03.10 00:21:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.