[]

Zevk için sinyalcilik yapan tipler...

Denk gelince dövesim geliyor. Bebeler durmuş senden 2-3 lira para istiyor, günde üç haneli rakamları görüyor... Hem de aç kaldığı için falan değil, ya esrar alacak ya içki ya da bir lüks tüketim kalemine harcama yapacak. Hani sonrasında uğraşması olmayacağını bilsem sağlam bi dövüp ağzını burnunu kırasım geliyor bu tiplerin. Sizde durum ne?




 
neye ihtiyacın var diye sor, yemek falan derse git al, beraber oturup yiyin. ben bi kere ''abi bi lira ver simit alcam'' diyen çocuğa ''gel beraber alalım'' dedim 10 kez ısrar ettim de kabul etmedi. o veledin derdi simit değil karın doyurmak değil o belli.


  • reavelyn  (31.08.15 03:33:03) 
Onu zaten yapıyorum da bazısı bira alcaz da 2 lira eksik kaldı diye geliyor. Bira alsam işine gelir orçoların ama bira alcaz diye diye 2 şerden üç haneleri görüyormuş topaçlar.


  • scent of a pastrami  (31.08.15 04:00:27) 
bizim burada bir çocuk var.
dönercinin önünde durup, her geçene, abi açım döner alsana diyor.
işin garibi çok sık o çocuğa döner alınırken görüyorum.
dönerciyle ortak mı çalışıyorlar nedir?
  • titiraprap  (31.08.15 04:39:31 ~ 05:02:38) 
önceden alırdım fakat börekçideki o pezevenk beni soğuttu bu işlerden alayının amına koyayım


  • eksimeksi  (31.08.15 04:43:51) 
sinyalcilik ne olyuyor? :(
ona gore cevap verecegim sgajdga

  • chaotic good  (31.08.15 07:36:10) 
@chaotic good;
eksisozluk.com

  • nohut  (31.08.15 08:02:03) 
@nohut tesekkur ederim.
bes kurus vermiyorum ben, senden benden zengin hepsi...

  • chaotic good  (31.08.15 08:07:39) 
bi ara emo'lar çok yapıyordu. şimdi ne olduysa emo'ların nesli tükendi, pek görmüyorum. 5 kuruş para vermedim şimdiye kadar, karınları falan da tok zaten. bira, esrar parası arıyorlar. ya da sırf heyecan olsun diye yapıyorlar.


  • mesene  (31.08.15 08:21:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.