[]

Boy Uzatma

Böyle bir şey mümkün müdür? Bana kolpa gibi geldi de. Benim sorum böyle birşeyin mümkün olup olmadığı.
www.kimisatis.com



 
Uc ayda cuk buyutenleri, birkac gunde kilo verdirenleri gormustuk. Bir de bu cikti basimiza. Insanlari zayif noktalarindan yakalayip yolmaya calisan duzenbazlarin kandirmacasindan ibaret.

Evet, on yargiliyim.
  • msb  (27.09.09 02:19:59 ~ 02:20:57) 
aslında zayıf noktam falan değildi ama:D merak ettim işte banada yalan gibi geliyor ayrıca bu işten ne kadar para kırdıklarını da merak ediyorum.
belkide ben de ön yargılıyım?

  • escritor  (27.09.09 02:24:19) 
akupunktur denen şey dün icat olunmadı. eğer akupunktur ile uzamak mümkün olsaydı yaygın şekilde bilinirdi, insanlar 3-4 cm uzayacağım diye o dehşet verici ameliyatlara hiç girmezlerdi. tamamiyle ve tamamiyle as-ma ka-ba-ğı!


  • blackdog  (27.09.09 02:24:33 ~ 02:24:48) 
çin halk cumhuriyeti'nde bu yönde çalışmalar yapıldığını duymuştum. yapılış tekniğinden anladığıma göre diz ve kasık arasında bulunan femur kemiği kırılıyor ve arası boşluk bırakılacak şekilde mengene ile sıkılıyor.vücut da bu boşluğu kırık olarak algılayıp arada kemik oluşumu yapıyor. hatta çin'de inanılmaz modaymış ve çoğu kişi yaptırıyormuş. amma ve lakin tedavi süresi inanılmaz ağrılı ve sıkıntılıymış. tedavi süresi 4-5 ay arasında değişiyor ve hasta bu süre zarfında hiç hareket etmiyor, bu süre içinde dayanılmaz ağrılar çekiyor ve ayrıca kemiklere kadar ulaşan mengeneden dolayı enfeksiyon kapma şansı çok fazlaymış. ama herşey yolunda giderse 4-5 cm. uzamayı garanti ediyorlarmış..


  • pimp of pleasure  (27.09.09 02:39:44) 
akupunktur yoluyla büyüme hormonu artısı sağlayarak uzama sağlıyoruz diyorlar bu linkte fakat ergenlikten sonra yani yetişkinlerde büyüme hormonunun fazla salgılanması sonucu akromegali olusur.vücut orantılı büyümez, burnunuz, el ve ayak parmaklarınız, kulaklarınız büyür ama boyunuz uzamaz.beşiktasın eski bir teknik direktörü vardı beyaz saclı yaslı bir amca onda vardı adı gelmedi aklıma.
büyüme hormonu eksiklikleri ergenlik cağında teshis edilirse zaten tedavi edilmeye calısılıyor(messi örneği).ama dedğim gibi ergenlikten sonra büyüme hormonu aktivasyonuyla olmaz o iş.

  • keah  (27.09.09 03:24:00 ~ 03:30:27) 
  • sutlu nescafe  (27.09.09 11:43:40) 
bir adet sağlam barfiks ve baş aşağı sallanma yöntemiyle 4-5cm'ye kadar uzama sağlayabiliyorlar geri kalan "tıbbi olmayan metodların hepsi" yalan.


  • atrin  (27.09.09 11:50:32) 
benim bildigim boyunun limiti genlerde kayitli. o limite gelince ne yaparsan yap bi degisiklik olmuyor. ha esnersin gerinirsin duzenli, durusun diklesir, eklemlerin arasi acilir azcik o ayri.
not1: para iade garantisi vermemis adamlar, en zittirik hapta bile veriyorlar bu garantiyi...
not2: doktor degilim, finans okudum :)
  • terp  (27.09.09 16:23:13 ~ 16:24:23) 
omurların arasını açan bir spor vardı, sanırım pilatesti. ..ama bu hap feyk gibi evet.


  • aithra  (27.09.09 18:16:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.