[]

Kadıköy'den Esenler Otogar'a

en kolay nasıl giderim?

iett vapur eminönü tramvay-metro ile ulaşabileceğimi söylüyor ama gerçekten bu alet esenler otogar'dan geçiyor mu?


 
harem'den esenler'e giden bir adet şehirler arası otobüse binseniz?

not: istanbul'lu değilim.
  • uyuzcan  (26.09.09 19:50:07) 
geciyor. eminou'nden tramvaya binin, aksaray'da inip metro'ya binin.

metro'nun otogar-esenler diye duragi var.
  • nawres  (26.09.09 19:52:49) 
söylediğiniz şekilde yapabilirsiniz. eminönü'nde indikten sonra sol taraftaki tramvay durağından binin, yusufpaşa durağında inin (aksaray diye geçen durakta değil), oradan metroya geçin. metro doğrudan esenler'e gidiyor.
bir de e5 üzerinde iseniz, 500es doğrudan esenler garının önünden geçiyor.

  • yalnux  (26.09.09 20:16:53) 
bir şekilde taksim'e gidebilirsen de 91o kalkıyordu sanırım esenler otogar'a giden..

bide şöyle bişey var: harita.iett.gov.tr
bilmem işine yarar mı..
  • mortanius  (26.09.09 23:02:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.