[]

Araç muayenesini ne yapacağız?

Gençlik selam,

yeni bir araç aldım (istanbul'dan) aracın tüv'de muayeneye girdiğine dair evrak vs elimde var. 2016 'ya kadar geçerli olduğu da yazıyor üzerinde. Bandrolü imzası vs mevcut.

gel gelelim, ruhsatta satır olmasına rağmen ne ruhsata işlenmiş ne de plaka üzerindeki bandrolü var.

yarın öbürgün çevirme olursa adama iki saat durumu açıklamaya çalışacağım, zorlasam da cezayı yapıştırır.

ne yapacağız? çözüm yolu nedir bunun ?

iyi günleeer

 
O evrakın sahte olma ihtimali var mı? Ruhsata işlememe durumunu hiç duymadım çünkü.


  • cakabo  (03.08.15 12:57:44) 
@cakabo bandrol var üzerinde, gayet imzali soguk muhurlu vs.


  • her yerde is goren  (04.08.15 10:32:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.