[]

Diş Beyazlatma Sorusu

Dişlerim saru renkte hafif sarı yani ve ben bu duruma takmış durumdayım.

sensodyne beyazlatıcı diş macunu kullanıyorum yok

diş tozu kullandım yok

sensodyne + karbonat bandırıp kullandım yok banamısın demiyor düzenli olarak fırçalıyorum

En sonunda çamasır suyu kullancam ne yapıyım ?

 
cevap verilcekse bilmişlik taslanmadan verilmeli

dişçiye gitmeyi bende akıl ettim yöntemleri varmıdır vede gidildikten sonra elbet özenle bakılması gerekiyor zararı nedir en son yöntem mi olmalı ?
  • tuncaycafer  (18.09.09 06:33:07) 
benimde öyleydi bende düşündüm beyazlatmayı ama dişçiler pek önermiyorlar diş beyazlatma işlemini diş etlerine çok zarar veriyormuş en iyisi düzenli fırçalamaya devam etmek benimkiler beyazlamaya başladı bide varsa sigarayı bırakmak :)


  • zozjotejmnk  (18.09.09 08:27:05) 
çay kahve sigara içme en önemlisi bu... adam gibi bir diş macunu kullan günde 2 kere fırçala...

bir de gece yatarken dişlik takılıyor bir tane içine sıvı sürüyorsun, tüm gece dişinde kalıyor ve dişi beyazlatıyor... eczanelerde olmalı ama etkisi zararı ne bilemicem bir araştır.
  • yapcak bisi yok  (18.09.09 10:40:54) 
Geçen gün TV'de gördüm sanırım Signal'in yeni bi diş macunu çıkmış Signal White Now diye,ilk kullanımdan itibaren beyazlatıyormuş.Tabii ben daha kullanmadığım için Signal'in yalancısıyım,bence deneyebilirsin.


  • archery  (18.09.09 10:53:18) 
crest whitening strips kullan. ebay den bulabilirsin, gayet işe yarıyor.


  • thefin  (18.09.09 10:55:47) 
@archery

signal white now dişi doğal olarak beyazlatmaz sadece içinde mavi boya vardır bu da dişin daha beyaz görünmesini optik olarak sağlar.

@thefin

crest bu alanda kullandıklarımın en iyisi en fazla 6 ayda bir kullanman lazım çünkü diş minesine zarar veriyor. Dişi güçsüzleştiriyor.
  • rich peach  (18.09.09 11:41:51) 
misvak çok işe yarar.


  • etna  (18.09.09 12:07:32) 
ben clinomyn'den çok memnunum, çok çay ve eh sigara içmeme rağmen sararan dişlerimi beyaz tutmaya yarıyor, ama jel olanı değil, beyaz olanı. bir de diğer arkadaşların dedikleri gibi crest whitening strips muhteşem bişi, hatta bazı kokoş eczanelerde bulunuyor türkiye'de.


  • zkurmus  (18.09.09 12:25:00) 
bazı dişler kendiliğinden sarıdır, bunun nedeni mine tabakasıdır ya da küçüklükte kullanılan bazı antibiyotikler olabilir demişti diş doktorum.


  • aithra  (18.09.09 12:36:55) 
ee pardon izninle tuncay bende bişiy sorucam..

crest whitening strips diyen arkadaşlar siz söyleyince nette bende bakındım ama baya çeşidi var

urun.gittigidiyor.com

hangisidir kral olanı?
  • medre  (18.09.09 22:39:51) 
dişlerin kalıbı alınır, kalıba [bir nevi] çamaşır suyu dökülür... :P

2 haftaya dişler "hollywood beyazı" olur! gayet zararlı bir işlem.

www.carbamideperoxide.net
  • ucan sincap  (19.09.09 00:46:55) 
Sonuca az kaldı bu kristiannannanın hangisi alak beah orasını burasına süren varmı bunu kıçımıza sürsek ne olur sonuç =)


urun.gittigidiyor.com
  • tuncaycafer  (19.09.09 08:17:42) 
urun.gittigidiyor.com

sevmedim bunu:S
  • tuncaycafer  (19.09.09 08:30:32) 
ben maltepede radyodent e gitmeni tavsiye ederim.Ben dişlerimi orada beyazlattırmıştım.Çok da memnunumm..Ayrıca diş macunu olarak tavsiye sana colgate total 12 whitening veya signal in perlit li diş macununu öneririm.


  • kiral  (19.09.09 21:55:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.