[]

3. Kopru yapimi durdurulmamis miydi?
Gecenlerde iftar yapmis davutoglu calisanlarla birlikte, % 75'i tamamlandi diyorlardi falan. Ne ara geri basladi? Yoksa hic durmadi mi?

birkaç gün önce gördüm köprüyü, sadece ayakları ve yolun çok çok az bir kısmı vardı. yani %75'i neye göre söylemiş bilmiyorum ama dışarıdan bakınca % 30'u falan anca tamamlanmış gözüküyor.
edit: sckxyss sağolsun uyardı, öyle uzaktan göründüğü gibi değilmiş. bağlantı yolları ve altyapı tamamlandığı için %75 doğru olabilir dedi. köprünün gövdesi işin küçük bir bölümüymüş.
edit: sckxyss sağolsun uyardı, öyle uzaktan göründüğü gibi değilmiş. bağlantı yolları ve altyapı tamamlandığı için %75 doğru olabilir dedi. köprünün gövdesi işin küçük bir bölümüymüş.
- tolga asp
(10.07.15 19:39:16 ~ 20:39:26)

Cumhurbaşkanı su an yapımı yargitayca durdurulmuş olan bir binada yaşıyor.
- azdan cok anarsik
(10.07.15 20:21:52)

yapımı durduruldu mu bilmiyorum ama amcam köprünün inşaatında çalışıyor. benim pek muhabbetim yok kendisiyle ama kardeşimin facebook'undan gördüğüm kadarıyla çalışıyorlar gayet.
- der meister
(10.07.15 20:23:41)

benim evimin yanından 3.köprü bağlantı yolu geçiyor. 2 yıla yakın bir süredir aralıksız çalışıyorlar. Köprünün de her ay ilerleme video'ları yükleniyor internete. orada da çalışma devam etmekte. haziran sonunda gelinen durum: www.3kopru.com
- sckxyss
(10.07.15 20:26:42 ~ 20:28:27)

danışmanlığına gidiyorum. harıl harıl hakediş ödüyorlar. herhangi bir durma söz konusu değil. beyaz yakalılar da dahil iki haftada bir pazarları izin yapıyorlar. hukuksuz filan da olsa bitirirler.
- zvonimir
(10.07.15 20:34:52)
1