[]

Ankara otogardan Litvanya konsolosluğuna gideceğim

Merhabalar şuan yoldayım ve takriben yarın sabah 7 gibi Ankara da olacağım.
Litvanya komsolosluğunda 10.30 da randevum var.

Sorun şu Ankara yı hiç bilmiyorum en kısa yoldan nasıl gidebilirim?

Rahatça açıklayabilecek varsa çok iyi olur.

 
google'da arattım da büyükelçilik çıkıyor aynı yerdedir muhtemelen, aştiden ankaray(metro) ile kızılay'a gelip oradan taksiyle gidebilirsiniz kızılay-litvanya büyükelçiliği arası 4,6 km gözüküyor yakın yani.

kızılay'da ineceğiniz yerde güvenpark dolmuş duraklarına gidip dolmuşla da gidebilirsiniz, onlarca dolmuş kalkıyor güvenparktan, kesin biri büyükelçilik/konsolosluğun yakınından geçiyordur.
  • signore  (07.07.15 00:33:03) 
şimdi hocu gideceğin yer mahatma gandhi caddesinde.
otogarda inip ankaraya gideceksin ve kızılay'da ineceksin. bakanlıklar yönü/güvenpark çıkışından çık. atatürk bulvarını göreceksin, orada otobüs durakları var. 408 numaranın geçtiği durağı bul. hasköy-güneşevler.
şoföre de ki spor toto'da inecem koza sokak'ta. o seni indirdiği yerden bi paralel caddede.
  • cekilmis gayfe  (07.07.15 00:34:31) 
minibüs falan geçmiyor oradan bu arada sakın binme.


  • cekilmis gayfe  (07.07.15 00:35:05) 
Ben de geçen ay gittim, en kısa tek yol taksi. Tam olarak 25TL tutuyor. 15 dakikada da götürmüştü.


  • pandispanya  (07.07.15 00:41:53) 
Otogardan ankaraya gideceksin önce iki bilet alacaksın .Ilk bileti otogardan kızılaya gitmek için kullan. Kızılay'a geldikten sonra metroda güvenpark tarafından çık. 12206 nolu duraktan 112 nolu opera-koza sok. otobüsüne bin diger bileti burada kullan. Mesa sitesinde in zaten oradan 100 metre uzakta.


  • onheil  (07.07.15 00:48:31) 
@onheil dönüşte yürüsün mü asdfasfsdf


  • cekilmis gayfe  (07.07.15 00:49:28) 
Hızlı tren istasyonuna nasıl gidebilirim peki?


  • bihruzbey  (07.07.15 00:58:08) 
nereden gideceksin?


  • cekilmis gayfe  (07.07.15 01:04:43) 
Otogardan litvanya konsolosluğuna gidicem yayanım
Arabam falan yok

  • bihruzbey  (07.07.15 01:13:45) 
hızlı trene nereden gideceksin diyorum


  • cekilmis gayfe  (07.07.15 01:35:24) 
Litvanya konsolosluğundan gideceğim


  • bihruzbey  (07.07.15 02:57:16) 
aynı otobüsle 408 ile yani geri döneceksin. iki seçenek var:
1- kızılay'da inip metroya binip ulus'ta ineceksin, 500 metre yürüyeceksin.
2- ya da aynı otobüsten ulus heykelinde inip 1 km kadar yürüyeceksin. yani tek arabayla gidersin.
  • cekilmis gayfe  (07.07.15 03:15:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.