[]

kulak çınlaması

yaklaşık 3 ay önce bir konsere gittik. baya gürültülü bir konserdi. ben de hayatımda 3 kere falan konsere gitmişim. pek alışkın değilim yani öyle bir gürültüye. sahneye de yakındık. 3.sırada falandık. neyse, konserden bir geldik. kulaklarım çınlıyor. ilk günler bayağı çınlıyordu. şimdi gene o kadar değil. sanki azaldı ama işte tam geçmedi.

doktora gittim. ilaç verdi bayağı bir. ama hiçbir etkisi olmadı ilaçların. başka bir doktor bir şeyin yok senin. sakız çiğne geçer falan dedi. ama yok işte.

bu yüzden ben de şansımı alternatif tıpta deneyeyim diyorum. var mıdır acaba alternatif tıpta kulak çınlamasının bir çaresi. ekşi sözlük'te biri kara lahanın iyi geldiğini yazmış. onu deneyebilirim. ya da belki sizin bildiğiniz bir şeyler vardır. yardımcı oursanız çok sevinirim.

 
3 aydır kulağınız mı çınlıyor?!
gürültülü konserden sonra 4 gün kulaklarımın çınladığını hatırlarım ama 5. gün hiçbir şey kalmamıştı. bence başka bir doktora tekrar görünün.

  • sttc  (15.09.09 16:57:39 ~ 16:57:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.