[]

İğneada denizi-Genel bakış açısı

Temmuzda iğneadaya gitme planları yapıyorum nette biraz arastırma yaptım fakat istediğim bilgilere ulaşamadım.Karadeniz olması ve yüzmemin iyi olamamasından dolayı biraz önyargılıyım.İğneada denizi nasıldır?karadenizin standart biranda derinleşir olayı burada da mevcut mu?Kısacası burayı nasıl bilirsiniz neler yapılır?

Teşekkürler :)


 
Aynen geçerli. Suyu çok soğuk değildir. Vakti zamanında çok boğulma vakası olurdu İğneada'da. Dikkatli olmak da fayda var. Öte yandan havası mis gibidir. Longoz ormanları ciğerlerinize bayram yaptırır. Yaz diyip de el kadar şortlar kısacık tişörtler götürmeyin sadece. Gecesi soğuk olur İğneada'nın. Uzun kollu kalınca bir şeyler almakta fayda var. Ama dedim ya havası mükemmeldir Yapış yapış etmez sıcağı, boğmaz. Görülesi küçük cennet:) halen kasaba, köy havası vardır. 5 yıldızlı otel açıldı tabi ama var yine de.


  • idlsdzdl  (29.06.15 15:13:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.