[]

Üsküdar'dan Ümraniye bsh'a nasıl gidilir?

Selamlar,

Üsküdar'dan, Ümraniye ikea'nın oradaki bsh'a toplu taşıma ile nasıl gidilir?

Dolmuş, otobüs var mı, varsa Üsküdar'da nereden kalklar?

Tahmini olarak ne kadar sürer?

Şahıs Üsküdar'a karşı taraftan marmaray ile gelecek, Üsküdar'da değil de Ayrılıkçeşme durağında inmesi bir yarar sağlar mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

 
istanbulda ulaşımın en rahat olduğu iki semt. üsküdarda in 10 arabadan 8.5 i ümraniyeye gider.

otobüs minibüs ve yakında da metro olacak. hatta ali ağaoğlu helikopterle gidiyor. (gerçekten

şimdi otobüs hatlarının sıralı listesini veremeyeceğim ama çok rahat gidersin. 30 35 dk sürmez

geçerken bağlarbaşında bana el salla. metro inşaatının hemen karşısında ofiste, sen geçerken muhtemelen canım sıkılıyordur.
  • zugas  (23.06.15 23:42:49 ~ 23:43:04) 
9üd var, bin ona gel, çakmak köprüsünde in yukarı yürü 5 dakika'da ikea'dasın. yol durumuna göre değişir zaman.


  • devorgilla the gunslinger  (23.06.15 23:48:41) 
Devorgilla+1

Hatta ikeaya kadar da yurumeyim dersen cakmakta inince 20ü'ye bin. Uskudardan cakmak koprusune giden benim bildigim otobusler 9üd, 9ü, 9ç, 9ş, 320. En sık olanlar 320 ve 9üd. Dolmuslar da gidiyo ama su sicaklarda tavsiye etmem.
  • a man who walks alone  (24.06.15 02:54:38) 
üsküdar dudullu minibüsleri de ikeanın yakınından geçiyor.


  • inheritance  (24.06.15 09:07:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.