[]

Havaalanı aktarma

Pegasus ADB-GZP uçuşunu SAW aktarmalı olarak satıyor. Ancak verdiği 2 uçuş arasında 30 dk var. Bir uçaktan inip valizleri alıp diğerine yetişilir mi 30 dakikada? Sonuçta boarding time zaten uçuştan 30 dk önce değil mi? Nasıl olacak? ADB-Saw uçuşunun biletini almıştım önceden, şimdi SAW-GZP biletini alsam bu 30 dakika yeterli olur mu aktarma için?




 
aktarmada valizleri otomatik gönderiyorlar, siz almıyorsunuz. ama rötar olursa sıkıntı olabilir.


  • gurur  (23.06.15 22:24:33) 
Benim bildiim bileti alırken aktarmalı olarak alırsanız valizler otomatik gidiyor ancak siz iki farklı bileti aldım demişsiniz. o halde pegasus sizin aktarma yapacağınızı bilemeyecek. bu nedenle valizlerinizi otomatik göndermeyecektir. ancak pegasusla konuşabilirsiniz bu durumu belki iki uçuşu birbirine bağlayabilirler sistemden.


  • mr.goodcat  (23.06.15 22:30:56) 
pegasusta bağlantılı uçuş yok. aynı biletin üstünde dahi olsa aktarmadan siz mesulsünüz. il uçak rötar yaparsa sizi başka bir uçağa da ücretsiz almazlar.


  • mesgul ve huzursuz  (23.06.15 22:42:22) 
yarım saatte diğer uçağa çek in yapmaya, valizleri yollamaya zamanınız yetmez. 1 saat bile ya rötar yaparsa falan diye sıkıntı.


  • fayfim  (23.06.15 23:11:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.