[]

Garanti baska subeden para yatirma

Yarin besiktastaki garanti subesinden sariyer subede acilmis olan hesabima para yatirmam gerekecek. Herhangi bir ucret kesiyor mu garanti boyle bir islem icin?

Atm den yatiramiyorum miktar 1500 fazla


 
Hesap senin oldugu icin masraf cikmaz , 1500 lira atmden rahat rahat yatar. Gunluk cekim limiti 1500dur.


  • JD  (22.06.15 00:34:52) 
Ben hesabımın olduğu şubeden farklı bir şubede kendi hesabıma yüklü para yatırdım, hiç masraf çıkmadı.


  • animalman  (22.06.15 02:24:14) 
kendi hesabına başka şubeden para yatırmada ücret alınmıyor, bizzat denedim. atmden de parça parça yatırabilirsiniz.


  • inheritance  (22.06.15 10:41:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.