[]

1 kg kuru kahve ile ne yapılır?

arkadaşlar evde 1 kg çekilmiş kavrulmuş türk kahvesi var. evde kahve içen pek yok, kendim tüketmeye çalışıyorum ama sonunda hasta olacağım amk:) bununla ne yapılır, pişirsem saklanmaz herhalde. bu şekilde hava almayanbir ambalajda duruyor ama ne yapmak gerek bilemedim.




 
içen birilerine verebilirsin

kendime edit: thank you captain obvious.
  • rahip janick  (13.06.15 12:14:29 ~ 12:15:07) 
1 kg kahveyi kım almıs cok merak ediyorum:) hava almayan kapta saklarsan bişi olmaz.


  • all girls dream  (13.06.15 12:26:52) 
Dondurucuda saklayabilirsin küçük küçük bölüp


  • ayhsegul  (13.06.15 12:36:55) 
ya bir arkadaş hediye etti markalı bir şey, 1 kilo yav. ben de içiyorum da içerek bitecek gibi değil :)


  • vincenzo  (13.06.15 13:18:50) 
sen onu bitirene kadar on defa bayatlar kahve. zira kahve zaten çabuk bozulan, hele çekirdek değilse daha da hızlı bozulan bir şey.

dedikleri gibi buzdolabında hava almayacak bir biçimde muhafaza etmeye çalış. keke, tatlıya bir şekilde kat. kahveli bir şeyler yapmak, tatlı tarzında. ayrıca ince ince doğranmış yeşil ya da iyi bir kırmızı elmanın üstüne de sepeleştirebilirsin. üzerine de hafif limon. harika bir rakı mezesi olur kendisi. denemediysen tavsiye.

ha bir de söylendi mi bilmiyorum ama arada iç bir de :)
  • mermize  (13.06.15 13:24:00) 
Bağışlayabilirsin. Mor Çatı gibi kadın sığınma vakıfları yiyecek-içecek bağışları da kabul ediyor. Sağ altta "Güncel İhtiyaçlar" altında görürsün: www.morcati.org.tr

Yerleri Beyoğlu'nda, o tarafa gideceksen kendin de bırakabilirsin (ara sor önce gerçi), kargo ile de yollayabilirsin.
  • iamelf  (13.06.15 13:34:13) 
Bana yolla bakayım gerçekten kavrulmuş türk kahvesi mi :p


  • huzunbaz palyaco  (13.06.15 13:37:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.