[]

steam leveli ve drop alakası

"steam level" ve "drop rate" bazı yerlerde her 10 levelde bir %20 artıştan bahsetmişler. fakat item drop mu yoksa trading card drop mu? tam olarak neyden bahsediyor? steam levelini arttırmak ne gibi faydalar sağlar? +5 arkadaş ekleme hakkı gibi şeylerden de bahsedilmiş fakat arkadaş eklerken hiçbir zaman yeriniz yok gibi bir uyarı almadım, nedir tam olayı?

kafamda deli sorular, steam kullanıcıları yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler şimdiden.


 
ben drop rate olarak biliyorum ama... yanlışta olmasın.


  • Tears of Devil  (31.05.15 16:52:56) 
booster pack drop.

her 10 levelde booster pack artışı yükseliyor. %100 olduğunda iki kat fazla şansın oluyor. booster pack de içinden 3 tane rasgele kart çıkan bir oyun kart paketidir. hangi oyundan düşüp düşmeyeceğini önceden kestiremiyorsun; oyuna sahip olman ve daha öncesinden tüm kartları düşürmüş olman lazım düşme şansına sahip olman için.
  • yollarbenibekler  (31.05.15 16:53:40 ~ 16:53:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.