[]

kulak deldirecek temiz yer

daha öncekileri yaptırdığım yer kapanmış. ankara'da bildiğiniz temiz yer var mıdır?




 
tunalı'da esat kavşağına giderken bi eczane var; kulak, kıkırdak ne varsa güzelcene deliyor.


  • babatema  (07.09.09 01:10:34) 
yav karanfilde, pasajlarda falan şak diye anında deliyorlar.


  • velvet revolution  (07.09.09 11:17:34) 
@velvet revolution: burda temiz kelimesine dikkat çekmek isterim:)


  • toxxicfox  (07.09.09 11:26:47) 
temizi pisi delindikten sonra sana kalmis. ozensiz davranirsan yine iltihap kapar. ben 5-6 kere limon bazaar'da deldirdim, delme kupesini sicagiyla cikarip yerine gumus kupe taktim. deligi ikide bir kurcalamadim, herhangi bi enfeksiyon onleyici bi krem de surmedim.


  • osuruklu  (07.09.09 12:30:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.