[]

Sanal pos kullananlar?

Şimdi bankanın verdiği sanal pos scripti ile payu, paymec, ipara gibi sitelerin ne farkı var?

banka sanal pos scripti verdikten sonra bu sitelerle mi anlaşmamız gerek? Ya da bankaya başvurmadan bu sitelerden alsak da oluyor mu?


 
bankadan pos aldığında müşterinin kredi kartı ekstresinde senin ticari adın yazıyor. payudan aldığında payu yazıyor. müşteri olarak farkı bu.


  • inheritance  (15.05.15 16:15:42) 
peki bankanın verdiği scripti nasıl siteye uygulayabiliriz bir bilgin var mı? hazır e-ticaret web sitesi scriptleri (prestashop, opencart vs.) kullanırken uygulayabiliyor muyuz?


  • bilgisayar muhendisi adayi  (15.05.15 16:20:31) 
hiç bilmiyorum, müşteriyim ben. sitem yok.


  • inheritance  (15.05.15 16:23:05) 
banka sana gerekli kodları veriyor diye biliyorum


  • hasansabbah  (15.05.15 16:59:04) 
banka entegrasyon dökümanı veriyor.

ben payu kullanıyorum, kendi aptallıgım yüzünden biraz geç anladım dökümanı ama aslında gayet basit. kodlama bilgin yoksa hazır plugin alırsın 50-100tl'ye.

bankalar, arkadaşın dediği gibi kendi işyerine kestiriyor ekstrede. ama ödemeyi 60 gün sonra yapıyor. ve faiz oranı düşük oluyor.

payuda faiz oranı fazla oluyor ama her cuma çatır çatır para ödüyorlar. ekstrede payu işlemi olduğu yazıyor. hem de bir seferde tüm kredi kartlarına taksit yapabiliyorsun.

onun dışında banka posları ile payu poslarının senelik ücreti aynı.
ama payu'da 1 tane 700tl ödüyorsun. bankalarda, taksit yapmak istediği banka sayısı kadar 700tl civarı para ödüyorsun vs.
  • kamera motor  (15.05.15 17:02:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.